Братя Сафронови - илюзионисти номер 1 в Русия, ще накарат

...
Братя Сафронови - илюзионисти номер 1 в Русия, ще накарат
Коментари Харесай

"Илюзионисти номер 1 в Русия" - Братя Сафронови, идват в България с магично шоу, от което изчезват зрители

Братя Сафронови - илюзионисти номер 1 в Русия, ще накарат 9 фенове от публиката да изчезнат! Един от най-зрелищните номера на магьосниците се споделя " Изчезване на фенове ", а основаването на сходна заблуда лишава повече от 5 години всекидневна работа. Илюзионистите ще поканят 9 души от залата, определени на инцидентен принцип и ще ги накарат да изчезнат от сцената и за броени секунди ще ги „ телепортират " в другия завършек на залата.

Братя Сафронови споделиха, че „ Най-трудните фокуси са тези, свързани с физическа подготовка и каскади, в които рискуват живота си „, а на българските фенове пожелават „ Да вършат добрини и да им се случват магии ".

По време на новата си огромна продукция " Мълния " на 11 февруари в София, НДК зала 1, и на 13 февруари във Варна - ДКС, Братя Сафронови ще покажат едни от най-зрелищните номера като " Телепорт ", " Изчезване на фенове ", " Разполовяване ", " Горещи железни прътове " и други

" Горещи железни прътове " е извънредно рисков и зрелищен номер, който държи феновете в напрежение от самото начало! При осъществяването му, асистентка на илюзионистите се обитава в кутия, през която мълниеносно минават подпалени, железни прътове. Всички декори и помощни материали се демонстрират на феновете в детайли преди всеки номер, с цел да се убедят, че няма машинация - единствено заблуда.

Братя Сафронови - илюзионисти номер 1 в Русия, са за първи път в България, по покана на Degris Events.

В огромното, фантастично шоу „ Мълния ", новаторските технологии се преплитат с заблуда, магия, чудо и каскади.

 &feature=youtu.be

Шоу-спектакълът „ Мълния " е подобаващ и за възрастни и за деца.

Престижното списание „ FORBES " разгласи Братя Сафронови за „ Илюзионисти номер 1 в Русия ". Братя Сафронови са спечелили и в номинациите: World Best big illusion от интернационалния фестивал Wizard trophy, „ Най-добро илюзионно шоу " на годишната гала на Fashion TV, носители са на награда за „ Принос към международната заблуда " - Wizard trophy.

Едни от най-впечатляващите номера на Братя Сафронови са:

„ Ходене по стена " - номер в който Сергей Сафронов изкачва отвесна стена с височина 15 м при температура минус 20 градуса по Целзий.

„ Опасен трен " - номер в който през Илия Сафронов минава трен, а в кулминационната точка той остава незасегнат. Илюзията е готвена повече от три години.

„ Преминаване през стена " - номер в който Сергей Сафронов минава през тухлена стена на постройка, след което илюзионистът се демонстрира през прозореца и.

„ Измъкване от аквариум под вода " - номер в който Сергей Сафронов излиза от стеснен аквариум цялостен с вода за 1:30 мин., освобождавайки се от белезници и четири катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната заблуда е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 година

За последните 15 година, магическите шоу-спектакли на Братя Сафронови са изумили повече от 5 милиона фенове по света.

Билетите се популяризират в касите на НДК (София), ДКС (Варна), мрежата на Eventim, OMV, Office1, Orange, каса на Eventim в The Mall.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР