Бабата и дядо на двегодишно момче, което беше намерено със

...
Бабата и дядо на двегодишно момче, което беше намерено със
Коментари Харесай

Баба и дядо отричат ​​да са убили двегодишно момче, след като то е намерено мъртво в къщата им

Бабата и дядо на двегодишно момче, което беше открито със съществени пострадвания в дома им, отхвърлиха да са го умъртвили.

Кери Айвс, 45, и Майкъл Айвс, 46, от Гардън Сити, Флинтшър, северен Уелс, през днешния ден се явиха в Mold Crown Court посредством видеовръзка от обособени затвори, упрекнати в убийството на Итън Айвс-Грифитс през август 16 2021 година Двойката беседва, с цел да удостовери имената си и се призна за почтена за ликвидиране, причиняване или допускане на гибел на дете и свирепост към лице под 16 години.

Майката на Итън, Шанън Айвс, 27 година на Мухъл, се появи на подсъдимата пейка и отхвърли да е предизвикал или разрешил гибелта на дете и свирепост към лице под 16 години. Обвиненията настояват, че жестокостта е осъществена от 8 юни 2021 година до гибелта на дребното дете.

Съдия Рис Роуландс сподели, че процесът, който се чака да продължи четири до пет седмици, ще се организира на 11 ноември. Кери и Майкъл Айвс бяха арестувани под стража, а Шанън Айвс беше освободена под гаранция.

Итън беше отвед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР