Братя Галеви са продължили да работят за държавата и след

...
Братя Галеви са продължили да работят за държавата и след
Коментари Харесай

Журналистът Кирил Борисов с шокиращо твърдение за братя Галеви

Братя Галеви са траяли да работят за страната и откакто са напуснали Министерство на вътрешните работи. Те могат да изоставен страната по доста способи, без да си дават персоналните документи. Това разяснява журналистът Кирил Борисов в ефира на Нова телевизия.

Той ги дефинира като хора с въздействие в бизнеса и в ъндърграунда. " Пламен Галев и Ангел Христов са от хората с финансови благоприятни условия. Около 900 души всяка година търси Министерство на вътрешните работи. Но не е нужно да си Братя Галеви или Евелин Банев - Брендо, с цел да се криеш толкоз дълго от правораздаването ", сподели Борисов и напомни за шесторния палач Росен Ангелов, който 8 години се крил от правораздаването и то у нас, даже ходил на работа. Според журналистът Ангел Христов в действителност е умрял от инфаркт. Той беше песимистичен във връзка с това да е докаран в страната към този момент умрял. " Това, че страната е сюрпризирана е различен въпрос ", сподели престъпният публицист. 

" Събраната досега информацията демонстрира, че Ангел Христов не е влезнал със своите документи. Ако е бил жив. Ако е влезнал със своите персонални документи той е щял да бъде арестуван. Друг вид е да е бил маскиран. Той от дълги години не е в България. Тези хора нормално си пускат брада, мустаци – преобразяват се. Затова е назначена сериозна инспекция от вътрешния министър, с цел да се откри дали и през кой граничен пункт е влезнал у нас ”, разяснява от своя страна някогашният шеф на отдел " Издирване " Красимир Занев.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР