Братя Аргирови имаха навика да си разменят гаджетата, ама се

...
Братя Аргирови имаха навика да си разменят гаджетата, ама се
Коментари Харесай

ГОТ Е ДА СМЕ ДВАМА: Милена Славова не знае с кой брат Аргиров е спала

" Братя Аргирови имаха навика да си разменят гаджетата, но се кълнат, че с мен не са го правили. Пък и несъмнено щях да схвана, само че знае ли човек ". Думите са на рокаджийката бунтарка Милена Славова, която през последните месеци се замеси в скандал с Малцина помнят, че в средата на 80-те певицата пробива на музикалната сцена като гадже на Благовест Аргиров. Или може би на Светослав? Или пък и на двамата?

Песента на Братя Аргирови е изцяло подобаваща за тази ретро love story.

" Гот е да сме двама,
гот е, неточност няма.
Гот е без пижама
да се будиш до кокона
млада, пряма. "

През част от връзката с Милена, Благовест въртял обич и със Соня Васи, по тази причина версиите на рокаджийката и брат Аргиров какъв брой време са траяли интимните им връзки през днешния ден се разминават.



Иначе Милена споделя по какъв начин през 80-те е открита по случайност от мениджъра на Аргирови - Киро Мъглата: " Бях някъде в 9-и клас и се изявявах като манекенка. По време на едно ревю се преобличах и започнах да си напявам някаква ария. Вратата се отвори и някакъв човек ми вика: " Я дай отново! " Това беше Киро. "

Мениджърът на близнаците прави няколко записа със Славова, само че те не се завъртат по радиото, а да я пуснат по Българска национална телевизия с ексцентричния й външен тип е парадокс. В началото на измененията Киро отпътува да работи в чужбина и тогава певицата се надушва с Васко Гюров, с който вършат трио " Милена ", което по-късно прераства в група " Ревю ".



По това време Милена била оповестена от някои за „ зложелател на обществото ” и хора като нея – с по-различна осанка, били прибирани в подземията под НДК и били разпитвани и подлагани на душевен тормоз.

Това е и повода Милена да е измежду най-яростните против тоталитарната власт реализатори. Тя бе измежду емблематичните артисти, които дадоха гласа си за Съюз на демократичните сили в първите години след 10 ноември 1989 година

Самият Благовест пък споделя, че Милена е необикновено красива и надарена пънкарка и доста готин човек.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР