Братовчедка на Християна Тодорова, която тренирала тенис, е запознала златното

...
Братовчедка на Християна Тодорова, която тренирала тенис, е запознала златното
Коментари Харесай

Тенис звездата Димитър Кузманов чакал 4 години, за да целуне гаджето си

Братовчедка на Християна Тодорова, която упражнявала тенис, е срещнала златното ни момиче с втората ракета на България Димитър Кузманов, разбра HotArena.

Това описа Мико в предаването „ Преди обед “ по bTV, в което двамата гостуваха за пръв път като двойка.

Оказа се, че пловдивчанинът започвал да изпитва благосклонности и в следствие да харесва Християна още от лятото на 2016 година, само че тя научила за него година по-късно.

„ Започнах да се интересувам от нея и от художествената гимнастика, само че тогава тя бе в пика на кариерата си, завоюва и орден от олимпиадата в Рио. По това време тя имаше другар и аз просто нямаше по какъв начин да стигна до нея. Просто си споделих, че, в случай че е писано, един ден ще стане “, показа Мико.

„ Аз научих за него едвам през лятото на 2017-а, когато той стартира да ми написа, да ми изпраща благи послания, само че по този начин и не бях наясно с това, че изпитва някакви благосклонности към мен “, показа Християна.

В следствие обаче Мико почнал да се появява сякаш инцидентно на местата, където е и грацията. Започнал да върви в залата по време на Световните купи и на международното състезание по художествена гимнастика в София.

Двамата станали другари и си споделяли компликациите, през които минават.

За рождения ден на Християна на 28 ноември 2019 година Мико се появил със прочувствен подарък пред дома й. Тогава двамата прекарали 2 часа в колата на тенисиста, говорейки си. „ Това е моментът, в който разбрах, че се усещам доста спокойна и освободена в неговата компания “, откровена бе Хриси. Случката се повтаря и за Коледа, а малко по-късно Кузманов я поканил да отиде с него в Австралия за първия АТР шампионат, на който България сервира приятна изненада. Тя не отпътувала, само че всеки ден се чували онлайн. Кузманов й заречен, че в случай че завоюва мача си на сингъл против Белгия, ще й направи особено обръщение. И фактически, след успеха на камерата той прави сърце с три шестици вътре, което единствено Християна можела да разгадае. „ На три шестици приключва телефонният ми номер и аз незабавно го разшифровах и запищях у дома “, показа Тодорова. Мико признал пред PR-а на АТР, че посланието е за момиче в България, а оттова пък му споделили, че видеото е било гледано от над 300 млн. публика.

След завръщането си от Австралия, двамата стигнали и до първата си целувка. „ Трябваше да очаквам за нея цели 4 години, само че си заслужаваше “, показа тенисистът.

Двамата описаха забавна история, по какъв начин им се наложило да поддържат връзка посредством записка, попадена от служител на реда, до момента в който се разминави на летището при почналите рестрикции поради ковид, само че след това прекарали цялата пандемия дружно и взаимно се опознали.

„ Всъщност, се оказа, че всичко ни е еднообразно – и полезностите, които изповядваме, и любовта към спорта, и двамата четем книги и слушаме съвсем идентична музика, даже и храната, която харесваме е една и съща “, показа някогашната прелест от ансамбъла, която неотдавна издаде стихосбурка.

На въпрос каква е фантазията им за бъдещето, Християна разгласи, че желае да го гледа онлайн в шампионат от „ Големия шлем “, а Мико бе безапелационен: „ Моята фантазия е обвързвана с нея – да прекарам целия си живот с нея “, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР