Братът на Петко Атанасов – Чеченеца се оказа много културна

...
Братът на Петко Атанасов – Чеченеца се оказа много културна
Коментари Харесай

ШОК! Братът на Чеченеца се оказа зам. кмет по културата на район в Пловдив

Братът на Петко Атанасов – Чеченеца се оказа доста културна персона в Пловдив, където стана гаврата с момчето, написа Лупа. Проверка сподели, че Димитър Атанасов е бил зам. кмет по културата в регион „ Западен “.
Димитър Атанасов Караилиев е роден на 22 юни 1990. Живее в гр. Пловдив – Район „ Западен “. Завършил е висше икономическо обучение – магистърска степен.
От 2013-та година работи в звена на Община Пловдив, като последно – основен специалист в Дирекция „ Култура и културно завещание “ на Община Пловдив. От 2019-та година е заместник-кмет в Община Пловдив – регион „ Западен “ с ресори „ Устройство на територията “, „ Стопански действия “, „ Образование “ и „ Култура “.
Чеченеца е по-заможен от двамата мъже, арестувани поради гаврата. Хора настояват, че за сметка на това му липсвал мисловен багаж, а Куката движил с него поради средствата, с които Чеченеца разполага.
Доброволци започнаха да събират пари за юриста на потърпевшото момче точно тъй като се опасяват, че Чеченеца може да излезе почтен по втория метод.
38-годишният Чеченец е бил наказан за обир, осъществен през 2017 година. По това време брат му е бил основен специалист в общината.
Преди дни в обществените мрежи се популяризира противен видеозапис, на който така наречен „ инфлуенсъри “ Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката се гаврят с момче със специфични просветителни потребности. Впоследствие Чеченеца и Тошо Куката бяха задържани, а Емили Тротинетката – отведена на разпит. Предполага се, че четвъртият участник е „ Мелиса “ – съкровен сътрудник на Емили Тротинетката.
Преди да бъдат задържани, тримата си прехвърляха виновността, а Тодор Огнянов твърдеше, че момчето го е „ умолявало да се снима “. Съпругата на Петко Атанасов пък разяснява, че концепцията за видеото била на 20-годишния.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР