Братът на Меган Маркъл публикува отворено писмо, в което съветва

...
Братът на Меган Маркъл публикува отворено писмо, в което съветва
Коментари Харесай

Братът на Меган в писмо до принц Хари: Отменете сватбата, тя е повърхностна, надменна жена


Братът на Меган Маркъл разгласява отворено писмо, в което поучава принц Хари да анулира плануваната за 19 май женитба, заяви Фимейл фърст. Томас Маркъл младши твърди в писмото, оповестено от сп. " Ю Ес уикли ", че Меган " явно не е подобаваща жена " за принца. Той я разказва като " преситена, повърхностна, надменна жена, която ще Ви направи за смях, а и кралското семейство " и назовава идния брак " най-голямата неточност в историята на кралските сватби ", написа в. " Дейли експрес ".

" Объркан съм за какво не виждате същинската Меган като останалия свят. Нейният опит да се вживява в ролята на принцеса като холивудска актриса под междинното равнище остарява. Що за човек употребява татко си, до момента в който той банкрутира, а по-късно го не помни в Мексико, опустошен поради преобладаващо нейни задължения " - написа в писмото Томас Маркъл младши, който е полубрат на Меган. Според него татко им е задлъжнял, с цел да поддържа щерка си в желанието й да стане актриса.

" Очевидно е, че дребната й холивудска популярност е завъртяла главата й. Да не загатваме, че на всичко от горната страна тя не кани фамилията си на сватбата, а кани изцяло непознати " - продължава писмото. Томас Маркъл младши твърди, че Меган остава негова сестра, каквото и да прави. Двамата не са се виждали от 2011 година, когато погребват баба си Дорис. " Мислите, че една кралска женитба може да сплоти разединено семейство, само че ми се коства, че за Мег сме далечни родственици ". Принц Хари и Меган Маркъл още не са удостоверили листата с 600-те посетители, поканени да участват на церемонията в църквата " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор. 200 от тях ще получат опция да участват и на вечерния банкет.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР