Братът на актьора Владо Карамазов - Иван Александров, храни със

...
Братът на актьора Владо Карамазов - Иван Александров, храни със
Коментари Харесай

Братът на Карамазов храни „Уимбълдън“! Издигна се до ВИП ложата

Братът на артиста Владо Карамазов - Иван Александров , храни със сладкиши и тор• ти най-известните тенис звезди на шампионата „ Уимбъпдън “. „ Така е. Приех това предизвикателство да съм зает като основен сладкар на Roya1 Вох или на ВИП ложата на основния корт “, показа във фейсбук артистът Владо Карамазов, който не пропуща да показа всяка победа в сладкарството на брат си.

Топсладкарят съвсем от самото начало седи във ВИП ложата и се радва на наличието на най-известните тенисисти от целия свят. „ Един от моите любимци е Борис Бекер, също и Андре Агаси, за жалост те към този момент не се състезават “, смее се Александров.

Иван стана известен със сладкарските си шедьоври, откакто направи една от тортите за сватбата на Мегън Маркъл и принц Хари. Дебора Бонети - шеф на интернационалната пресасоциация, с която работил в многс събития с значими хора, дълго го е убеждавала да направи кралската сватбена торта.

„ Отказвах до последно, само че тя ми сподели, че няма на кого различен да се довери и по този начин стана, че аз трябваше да я направя “, споделя Иван Александров. Признава, че това е станало прочут факт в България, тъй като е потърсил български тв екип, който да снима тортата му в Уиндзор. Чрез брат си Владимир, Иван направил връзката с екипа и след това, само че думите му, станала някаква лудница. Тогава почнал да осъзнава, че това е в действителност нещо значимо в кариерата му, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР