"Бръшляница, както и всички други малки населени места в община

...
"Бръшляница, както и всички други малки населени места в община
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров се срещна с жители на с. Бръшляница

"Бръшляница, както и всички други дребни обитаеми места в община Плевен, са изоставени през последните четири години от страна на общинската администрация. Пътищата са в окаяно положение, липсва превоз сред селата и огромния град, няма предложение на главните услуги – аптека, доктор, обществен патронаж. Време е това да се промени ", безапелационен бе Мирослав Петров, претендент за кмет на Плевен от ГЕРБ, на среща с поданици на село Бръшляница.



"За да има сигурност, с цел да спрат битовите обири и хората да живеят умерено - е време в селото да има видеонаблюдение, денонощна защита и непрекъснато полицейско наличие. Наложителен е незабавен ремонт на главния път към селото, с цел да има Бръшляница връзка с огромния град и да може транспортните компании да обезпечат непрекъсната линия до селото. На хората тук би трябвало да се обезпечи работа и това може да стане посредством стратегиите за краткотрайна претовареност, които дават положителни благоприятни условия, само че се желае отново разпоредителност от страна на общинска администрация. Време е общественият патронаж да стигне до Бръшляница. Да се направи ремонт на църквата, на здравната работа, на пенсионерския клуб, само че по тази причина би трябвало кметът на Полевен и кметът на село Бръшляница да гледат в една посока, да бъдат от ГЕРБ, с цел да работят дружно и да си оказват помощ взаимно”, сподели още Мирослав Петров.



На срещата той показа новия претендент за кмет на Бръшляница Даниела Петракиева, която показа своята стратегия за развиването на селото. „ Само с кмет на Плевен от ГЕРБ, дейна общинска администрация и доста работа от моя страна, благодарение на всички поданици, можем да създадем от Бръшляница китно селище”, безапелационна бе тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР