Бранителят на Реал Мадрид Начо Фернандес заяви след гръмката победа

...
Бранителят на Реал Мадрид Начо Фернандес заяви след гръмката победа
Коментари Харесай

Начо: Дори да изиграя всяка минута до края на сезона, това няма да повлияе на решението ми

Бранителят на Реал Мадрид Начо Фернандес съобщи след гръмката победа над Ливърпул, че даже да играе във всяка една минута от мачове на тима до края на сезона, това няма да повлияе на решението, което ще вземе за своето бъдеще. 33-годишният испанец, който е в клуба от 10-годишен, се включи брилянтно в дуела с Ливърпул, откакто размени отляво на защитата получилия травма Дейвид Алаба. След влизането му Реал стабилизира извънредно играта си в тази зона, в която преди този момент Мохамед Салах създаваше огромни проблеми на Алаба. Договорът на Начо изтича след края на сезона, а напоследък се появиха информации, че той към този момент е уведомил президента Флорентино Перес, че ще напусне Реал през лятото. Начо обаче твърди, че все ще не е взел решение за бъдещето си.

„ В началото на сезона имах много неприятни моменти, тъй като не заслужавах обстановката, в която се намирам. В момента не желая да адресирам никакво обръщение, тъй като връзките ми с клуба няма по какъв начин да бъдат по-добри, в сравнение с са. Всичко е необикновено, само че доста мисли минават през главата ми. Сега играя повече и това ме прави по-щастлив. Когато взема решение, клубът първи ще го научи. Дори и да изиграя всяка минута до края на сезона, това няма да повлияе на решението ми. То ще бъде по едно и също време персонално и фамилно решение “, разяснява Начо след фамозното си показване на „ Анфийлд “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР