Бранимир Григоров-Бранко изнасили Мая Илиева, а Жоро Илиев му седеше

...
Бранимир Григоров-Бранко изнасили Мая Илиева, а Жоро Илиев му седеше
Коментари Харесай

Марио Пеев от затвора: Бранко изнасили Мая Илиева, а Жоро Илиев седеше мирно

Бранимир Григоров-Бранко изнасили Мая Илиева, а Жоро Илиев му седеше спокойно. Хвана Мая и я върза в жилището си. Смаза я от пердах. Беше канска, грозна картинка. Кръвоизливи, чудесии, беше в доста тегаво състояние. Беше на умиралка. Откъсна ѝ далак и по тази причина тя не може да ражда.  С тази потресаваща изповед един от най-интелигентните и словоохотливи пандизчии - Марио Пеев посрещна в Софийския централен затвор екип на " България Днес ".

Той изтърпява присъда за убийството на своя съмишленик. Ченгета го задържат и разпитват за убийствата на летописеца на родната мафия Георги Стоев и митническата шефка Шинка Манова. Доказателства за присъединяване на Пеев в покушенията няма и той е пуснат.

Той е един от най-приближените хора на към този момент починалия необут Бранко. За него Марио разкрива, че е имал лична фабрика за убийства. " Беше подобен интервал и Бранко скри доста хора. И го направи от сърце. Само дето не го правеше с публикация: " Убиваме хора и почистваме гробове ", споделя в прям диалог Пеев и си спомня с усмивка за 90-те като хубави и носталгични времена.

Именно в най-силните си години Бранко се залюбил с Мая Илиева. След раздялата им вдовицата на Главния станала гадже на футболиста Ицо Котев, който се занимавал и с тунинг на коли. След Котев Мая разкрила любовта в лицето на Георги Илиев. " Бранко, с цел да си избие чивиите, я изнасили и смаза от пердах. Заради негова си идиотска ревнивост. Тя от дълго време не беше негова, само че индивидът си беше умопобъркан. Като чуеха ку*вите за Бранко и напряко се нас*раха. Той ги биеше по-зле, в сравнение с бие мъж. Беше си сатрап, само че и в същото време доста образован ", спомня си за бойния си приятел Марио Пеев.

Колкото до Жоро Илиев - " той беше мишка и се беше на*рал ", безапелационен е Марио. " Жоро е въздух под налягане, спуснаха го наготово. Беше наркоман и друсаше непрекъснато. Имаше си антураж, който му вършеше работата. Все едно да си вземеш S-класа и да я товариш с конски фъшкии ", споделя Пеев.

Той не крие, че също поел по бандитския път в мъжките времена, когато " ченгетата крадяха дружно с нас ". " Нямах промяна от родителите, а се усещах и одобрявах като геройче ", връща си спомените от отминалите времена. Той не крие, че лишил живота на своя приятел Васил, с който въртели схеми за замогване.

" Спирахме до авансово изследван градеж. Това ставаше, откакто продажница беше пристигнала с алкохол и диазепам, а пазачът сладко спинкаше като дънер. Натоварваме с камион безусловно всичко. Издавахме го на по-тънка цена и излизаше сред 50 000 и 70 000 лв.. Тая гнида Васил трябваше да оправя документите на камионите. Само че беше хазартен вид, проиграл парите на машинките и единствено поставил табелите. Така ни стопираха двата камиона на едно място и по номерата на мотора ни хванаха ", връща лентата обратно хитрият мъж.

Марио обаче подкупил ченгетата и двамата се отървали на косъм. " В един прелестен ден отивам при Васил да направи ресто. Помисли, че като има доста хора, е популярен и взе да ме псува. Удари ме, а аз с един удар го завърших и му направих главата на пепелник. Аз съм рецидивист и това ми е второто ликвидиране, за което лежа. Дадоха ми 11 години, след това ми го усилиха на 17 ", споделя Пеев.

След убийството бяга в Италия, където поправял джетове, а разполагал и с водни атракциони - скутери и банани. " Поне да направя запас и да го оставя на фамилията. Всичко си беше окей. Докато не излязоха на брега едни бежанци преди 6 години. Заключиха всички и ни взеха отпечатъци. Тогава по документи бях новозеландецът Полфриймън ", смее се пандизчията.

След като е хванат, Марио отнася и 3-годишна присъда за отнемане. " Лежа 3 години и най-после един арбитър ме оправдава. Аз побеснях. Всички признаваме, съдията твърди, че нямало съображение да ме осъди. И тези три години от 2010 до 2013 г - взрив във въздуха, все едно не съм ги лежал. Казва ми - можеш да ни съдиш, само че не можем да ги приспаднем от присъдата. Сега водя война към този момент трета година. И с други неща 11-годишна присъда стана на 17 ", споделя Марио.

Дотук е излежал 9 години зад решетките по всички затвори у нас, в Италия и Гърция. Остават му още 8 вместо по-малко от две, каквато е първичната присъда.

" Изгорях с година и седем месеца, откакто един пийнал чиновник на отдел " Труд и работна заплата " помнел направените ми дни в главата си и не ги бил записвал ", ядосва се другарят на Бранко.

За сметка на това Марио може да се похвали с прелестно семейство, което го поддържа и неразделно е до него.

" Жена ми очевидно е мазохист, несъмнено има някакви увреждания и още ме търпи. Две дъщери имам - на 23 и 6 години. Но децата ми в никакъв случай няма да влязат в пандиза. Жената идва ", споделя с неподражаемото си възприятие за комизъм Марио.

" Като изляза, ще се опитам да не помни български. Навън се пробват да те научат на някакъв поминък, а последните две години получаваш заплата, с която да разполагаш, като излезеш на открито. В нашите затвори обаче са забравени от Бог ", споделя Марио.

Той е безапелационен, че родните пандизи " създават камикадзета, като от 100 най-малко 80 ще създадат беля до 24 часа, тъй като би трябвало да ядат и нямат другари, а множеството не могат да ти оказват помощ постоянно ".  " Тук, в случай че реша да си потегли, ставам и отпътувам. А в Италия и от горната страна е кафез, че и хеликоптер не може да те измъкне. А изпод са 4-5 метра бетон. Като Ноев ковчег са, никой да не може да излезе. В гръцкия беше същата мангасария като тук. Само че по-добре устроено ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР