Бракът по любов в кралското семейство вече е невъзможен! Цирковете

...
Бракът по любов в кралското семейство вече е невъзможен! Цирковете
Коментари Харесай

Изцепката на Меган и Хари направи кралските бракове по любов невъзможни (Вижте какви трусове предизвикаха в половин Европа)

Бракът по обич в кралското семейство към този момент е неосъществим! Цирковете на Меган и Хари и гаврите им с английската монархия, сложиха под удар половината кралства в Европа. На идващите пепеляшки и неприятни момчета ще им бъде съвсем невероятно да се видят с кралски корони на главите. Тъй като утвърждението на кралските бракове към този момент ще минава през Народното събрание...

В Дания първи започнаха да дават знак, че нещата се трансформират, откакто принц Йоаким и цялото му семейство бяха изключени от кралската фамилия и изгубиха привилегиите си. А, сякаш модерните, Фредерик и Мери Датска ще имат нелеката задача да обезпечат безупречния образ на монархията и за идващите генерации. Включително посредством избора на брачни сътрудници на личните си деца. С други думи - никой не може да се ожени без утвърждението на Народното събрание и кралското семейство.

Холандия, Норвегия и Швеция също вървят по тези стъпки. На принцеса Виктория й се размина след серия от кавги и съумя да се измъкне от уречен брак с благородник, само че принц Даниел години наред трябваше да потвърждава на всички, че е заслужен да бъде брачен партньор на кронпринцесата и няма да се бърка в държавните каузи.

 И до момента той върви на три стъпки след жена си на публични събития и съвсем не разяснява обществено-политически тематики. Ловко измъквайки се, че като член на кралската фамилия гледа на всички хора еднообразно и няма политически благосклонности.

Бъдещата кралица на Белгия - принцеса Елизабет, обаче няма да има подобен шанс.  Съпругът й ще бъде избран от Народното събрание и държавното управление, като тук даже не може да се мисли за брак по обич. След тяхното мнение, крал Филип и кралица Матилд също ще сформират комисия, която да оцени бъдещият консорт. И в случай че той не бъде утвърден, сватбата изобщо няма да бъде обсъждана.

Доскоро кралските семейства в Европа бяха доста по-либерално настроени към концепцията да влеят " свежа кръв " в редиците си и драговолно позволяваха на децата си да се женят за лица от простолюдието. Скандалите с Меган и Хари обаче станаха причина за промени в настройките им, а след всичко, което се случи, те са твърдо решени да лимитират вредите и да не позволяват сходни неща в бъдеще...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР