Бракът е пътешествие, в което можете да преминете през всякакви

...
Бракът е пътешествие, в което можете да преминете през всякакви
Коментари Харесай

Съпрузите правят тези 5 неща, за да бъде жената до тях щастлива

Бракът е странствуване, в което можете да преминете през всевъзможни прекарвания, компликации, върхове и спадове. Какво бихте споделили един за различен? Бихте ли споделили, че имате добър брачен партньор или може би страховит? А какво би споделил брачният партньор ви за вас?
Всяка жена мечтае за страховит брачен партньор. Не всяка брачна половинка обаче може да се похвали с подобен. Може да има доста положителни съпрузи, само че не всички карат половинките си да се усещат като същински принцеси.
Страхотните бракове не са случайност. Те са такива, тъй като сътрудниците в тях се държат един с различен по метод, който извисява връзките им на едно по-високо равнище. В такива бракове равнищата на благополучие са извънредно високи и сътрудниците умерено биха могли да кажат за половинката си, че е страхотен/страхотна.
Кои са 5-те неща, които страхотните съпрузи вършат за техните обичани дами?

1. Той не ѝ споделя, че е красива. Той ѝ споделя, че е невероятна.
Страхотният брачен партньор знае по какъв начин да накара половинката си да се усеща обожавана. Когато той ѝ прави похвали, те са фамозни. „ Изглеждаш красива “ е по-скоро банален комплимент, който може да чуе всяка жена. Но когато той бъде декориран с подобаващите думи, издаващи обожанието на брачна половинка ви, това към този момент е комплимент, който има значение.

2. Прави дребни неща за нея.
Малките неща имат най-голямо значение. Всъщност, не е толкоз значимо дали ще получите безценен подарък за годишнината или дали брачният партньор ви ще ви заведе на отмора на отдалечен остров за рождения ви ден. Това не потвърждава същинската обич. Тя се крие в дребните жестове всеки ден, които издават, че имате страховит брачен партньор, който ви обича същински и ви цени.

3. Подкрепя я.
Тук напълно не става дума за финансова поддръжка. Моралната поддръжка е най-ценното в връзките сред съпрузите. То се показва в това брачният партньор ви да ви поддържа даже когато знае, че грешите, когато знае, че сте на път да се неуспехите, само че не желае да убие фантазията ви. Той го прави, тъй като знае, че даже да рухнете, той ще е до вас.

4. Пита я от какво се нуждае.
Повечето „ положителни “ съпрузи знаят от какво се нуждаят съпругите им. Когато обаче те изискат освен това, се мръщят, пускат всякакви фрази, издаващи неодобрение, усеща се, че им е омръзнало. В държанието им се долавя настройката „ не ти ли стига, какво повече искаш? “. Докато страхотните съпрузи не се уморяват да питат обичаните дами до себе си какво желаят, от какво имат потребност. Те са подготвени да извърнат света, с цел да им го обезпечат. И още веднъж напълно не става въпрос за материални потребности. Понякога е задоволително той просто да ви обезпечи тишина, с цел да поспите повече. Толкова е просто.

5. Организира ѝ специфични срещи.
Изненадите са доста значими освен за брака, само че и за всяка връзка, която е напът да влезе в коловоз. Дълготрайните връзки са в риск от нахлуване в скучно еднообразие, а изненадите и непредвидените срещи са един от методите този коловоз, тази баналност да бъде избегната. Ако вашият брачен партньор прави такива неща за вас, значи той в действителност е страховит.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР