Брад Пит направи една от най-съкровените си изповеди и то

...
Брад Пит направи една от най-съкровените си изповеди и то
Коментари Харесай

Брад Пит призна, че не е плакал 20 години - slava.bg

Брад Пит направи една от най-съкровените си изповеди и то не пред какъв да е, а пред кинолегендата Антъни Хопкинс за новия брой на сп. „ Interview “, предва Tialoto.bg.

55-годишният артист разяснява живота си и преоткриването на страстите си.

„ Не бях плакал близо 20 години и в този момент в тази фаза от живота си се чувствам по-емоционален. Докосват ме децата ми, моите другари, новините. Просто се допирам по-лесно от повече неща “, показа звездата.

Пит е уверен, че преоткриването на емоционалността му е нещо хубаво и призна пред Хопкинс, че към момента се бори с виновността си.

„ Осъзнавам, че би трябвало да си простя за доста неправилни избори, които съм направил и с които не се гордея и че би трябвало да ги оценявам, тъй като те са ме създали по-мъдър и са довели до нещо друго “, добави още Пит.

По всяка възможност думите на звездата значително се отнасят до проваления му брак с Анджелина Джоли, с която дели шест деца и който го докара до тежка меланхолия и алкохолизъм. В предходни изявленията Брад е признавал, че постоянно е посягал към бутилката, само че в един миг е стигнал дъното и е решил да постави завършек на зависимостта си. Актьорът е изтрезнял от години.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР