Брад Пит може и да е зает със съдебните дела,

...
Брад Пит може и да е зает със съдебните дела,
Коментари Харесай

Кой спечели наддаването за следващия филм на Брад Пит

Брад Пит може и да е ангажиран със правосъдните каузи, които води с някогашната си Анджелина Джоли, само че това очевидно въобще не му пречи в това време сполучливо да развива актьорската си кариера.
 Брад Пит, Анджелина Джоли, Chateau Miraval и новите обвинявания на артиста за винарната
Нови обвинявания на Брад Пит към Анджелина Джоли

Какво не може да преглътне артистът

За новия филм с присъединяване на Пит последно наддаваха всички по-големи продуцентски компании. Но битката, която се водеше сред Paramount, MGM, Sony, Universal, Netflix, Apple и Amazon, към този момент завърши.

Победител от нея излязоха Apple Studios. И на каква цена? Според източници договорката е била подписана за сума сред 130 и 140 милиона $, написа Deadline.
 Снимка 577073

От няколко месеца знаем, че във кино лентата ще става въпрос за автомобилни надпревари и високи скорости. Какво ще е заглавието му остава неразбираемо, само че към този момент има малко повече детайлности за сюжета и ролята на Брад Пит.

Актьорът ще се изиграе пенсиониран водач на спортни коли, на който ще му се наложи да си напомни професионалните умения. Заедно с един новобранец в спорта ще се окажат сложени пред предизвикването да се състезават против най-опитните водачи.
 Брад Пит, Джоузеф Казински, Люис Хамилтън и филмът за автомоболни надпревари, които се приготвя
Всички наддават за идващия филм на Брад Пит

Актьорът ще профучи с гневна скорост

Историята е написана от сценариста на " Топ Гън: Маверик " Ерън Крюгер. Джоузеф Косински пък ще седне на режисьорския стол, като ще е и продуцент на кино лентата дружно с Джери Брукхаймър и седемкратният първенец във Formula 1 Луис Хамилтън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР