Брачните халки се считат за един от основните символи на

...
Брачните халки се считат за един от основните символи на
Коментари Харесай

Не носете брачната халка повече от 5 години – причината ще ви изненада

Брачните халки се смятат за един от главните знаци на брака. Хората, които са решили вечно да се обвържат с брак, наложително носят тези бижута.

Днес бижутерите оферират необятна гама от годежни и брачни пръстени. При избора им влюбените се управляват освен от стилните трендове, само че и от някои суеверия.

Например, има вярване, че брачната халка би трябвало да бъде гладка, с цел да е спокоен брачният живот.

Според вярванията свалянето на брачната халка вещае загуба на фамилното благополучие.
 6 аргументи, заради които брачните халки са по-важни, в сравнение с допускате 6 аргументи, заради които брачните халки са по-важни, в сравнение с допускате
Един от най-eмоционалните моменти по време на брачната гала е размяната на брачните халки. Факт е, че някои хора смъкват халката ощ...

Но в тази ситуация е значимо какво е мнението на здравните специалисти. Те предлагат от време на време събаряне на бижутата от пръстите на ръцете, с цел да възстановите притока на кръв към крайниците.

Освен това след няколко години носене на брачната халка може да почувствате прочут дискомфорт в региона на безименния пръст. Понякога пръстенът безусловно залепва за пръста и единствено след няколко месеца носене, не може да бъде свален.

Според лекарите това може да докара до съществени проблеми в кръвообращението на засегнатия пръст. 

Някой от тях са на мнение, че пръстенът не би трябвало да се носи повече от пет години, изключително в случай че към този момент изпитвате дискомфорт и леко прилепяне в региона на безименния пръст. Вероятно това се дължи на проблеми в кръвообращението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР