Бръчките неизбежно се появяват върху лицето на всеки човек, но

...
Бръчките неизбежно се появяват върху лицето на всеки човек, но
Коментари Харесай

Застраховайте лицето си срещу ранното появяване на бръчки с този лесен трик

Бръчките неизбежно се появяват върху лицето на всеки човек, само че има способи да предотвратите ранната им поява и да запазите кожата си гладка за по-дълго време, сподели Светлана Жабоева, кожен лекар.
Бръчките на лицето са разграничени на два типа: мимически и непрекъснати. Първите се появяват краткотрайно, когато човек се усмихва или намръщи, вторите са по-трайно събитие, те се образуват през годините.
"Основната причина за бръчките са израженията и мимиките. Дори децата, когато се мръщят и усмихват получават бръчки, само че те не остават на лицата им. Но с напредването на възрастта равнището на колаген понижава, кожата се дехидратира и бръчките остават “, сподели Жабоева.
Рано или късно всеки има такива кожни проблеми, само че има метод да застраховате лицето си против ранното появяване на бръчки, твърди кожният лекар.
"Трябва да хидратирате кожата колкото е допустимо повече. Всички вършат разнообразни мимики, само че бръчките се образуват в разнообразни възрасти. Колкото по-хидратирана и еластична е кожата, толкоз по-късно ще се образуват непрекъснатите бръчки. За това има специфични маски и кремове. Ако човек има генетично тънка, по-чувствителна и обезводнена кожа би трябвало да ползва такава козметика в по-ранна възраст “, изясни лекарят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР