Залитна ли шеф Иван Манчев по Джулиана Гани?
Това се питат

...
<br
>Залитна ли шеф Иван Манчев по Джулиана Гани?
<br
>Това се питат
Коментари Харесай

Палавник: Шеф Манчев залитна по Джулиана Гани?


Залитна ли началник Иван Манчев по Джулиана Гани?

Това се питат почитателите на кулинарното шоу „ Черешката на тортата “. Не е загадка, че готвачът има слаби ангели. Той заряза брачната половинка си, от която има две пораснали деца, направи бебе на много по-младата Цветомила и доста скоро адбикира и от нея.

Накрая завъртя обич с майката на гаджето на сина си Ива Бека.

Топготвачът лудна по бизнесдамата и двамата не стопират да се глезят с екзотични ваканции, както и да показват любовта си на обществени места.

Но почитатели на кулинарното шоу заподозряха Манчев в падалка по скандалната силиконка още преди три години. Тогава плеймейтката още веднъж бе измежду участниците в „ Черешката “, като по това време готвеше с настоящата си тогава половинка Илиян Найденов.Тя освен върнеше черпака с бащата на първия си наследник, само че и завоюва плакета.

Блондинката мереше сили за наградата „ кулинарен гуру “ с журналиста Антон Стефанов, предприемача Петко Димитров, националната певица Димана Мирчева, както и с екс депутатката Калина Крумова. Всички завоюваха оптималния брой точки, само че Джулката получи премията от началник Манчев.Въпреки че не изпъкна като кулинарен корифей.

„ Май началник Манчев точи лиги по модифицираната мацка, по тази причина я награди “, още тогава заподозряха почитатели на шоуто.

В сегашният сезон прясната майка готви с бащата на втория си наследник Теодор Гецов. Според източници шашнала гостите си с неповторима рецепта-пълнена пуйка с…пиле.

„ Ако и в този момент началник Манчев й даде плакета, работата е ясна “, разясняват в мрежата.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР