Мъжът на Мария Игнатова хвърли всички в шок
Бившият главен редактор

...
<br
>Мъжът на Мария Игнатова хвърли всички в шок
<br
>Бившият главен редактор
Коментари Харесай

Мъжът на Мария Игнатова я хвърли в шок: Накарал Лили Иванова да се съблече!


Мъжът на Мария Игнатова хвърли всички в потрес

Бившият основен редактор на еротичното издание разкри много пикантни секрети към издаването на творението си. Ивайло Цветков-Нойзи накара даже русокоската да се „ изпоти “ с тези откровения.

Интелектуалецът споделя в книгата си „ Диалози “ по какъв начин карали известни персони да се събличат за списанието „ Плейбой “.

Той изясни, че от тогавашната номенклатура не разрешили на примата на родната сцена Лили Иванова да се разголи. Макар че тя имала много фотосесии, на които певицата била с нищожно облекло.

Но „ нареждането от горната страна “ било първа на корицата на еротичното издание да бъде Юлиана Кънчева, която по това време била жена на Жоро Пентаграма.



Мъжът на водещата Мария Игнатова призна, че дълги нощи си „ блъскал главата “  и будувал какви способи да употребява, с цел да накара дами от тогавашния хайлайф да се разсъблекат за списанието, без да усещат позор или виновност.

И истината била, че го правели не толкоз за хонорарите, що се касае за славата, тъй като всеки носел в себе си доза „ ексхибиционизъм “.

Ивайло Нойзи акцентира горделиво, че по време на неговото „ царуване “ в еротичното списание нито една чалга певица не е била на кориците му.

„ По отношение на чалгата съм нацист!Ако имах властта, в никакъв случай не бих пуснал тази музика по медиите!Мястото им е  единствено в кръчмите “, заплашително изстреля разпенения Нойзи.  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР