Бойко Рашков, бивш вътрешен министър, заяви пред Би Ти Ви,

...
Бойко Рашков, бивш вътрешен министър, заяви пред Би Ти Ви,
Коментари Харесай

Рашков разкри защо няма повече да ходи в прокуратурата заради казуса с АМ Хемус

Бойко Рашков, някогашен вътрешен министър, съобщи пред Би Ти Ви, че няма да се явява в прокуратурата да дава нови показания по въпросът с Автомагистрала " Хемус. Това депутатът откакто Софийска градска прокуратура реши, че Рашков има какво ново да каже по случая, основано на гостуването му на 20 ноември в предаване на Нова ТВ.

Бях поканен първоначално от един прокурор, с който говорехме на общ език, а в този момент различен прокурор се пробва да се срещне с мен, който даже не познава материалите по делото, т.е. резултат от срещата няма да има, съобщи Бойко Рашков, като добави и че няма какво ново да свидетелства. " Изнасям едни и същи обстоятелства и данни, които са ми известни. Стоя зад думите си ", съобщи Рашков. Припомняме, че става въпрос за делото, което се води за източване на средства от строителството на Автомагистрала " Хемус " и по което следствие има един обвинен. По случая Рашков не един път е твърдял, че средствата са изтичали към каси и чекмеджета на политически сили, като е визирал ГЕРБ.

По думите на някогашния вътрешен министър следствието по аферата Автомагистрала " Хемус " би трябвало да завърши напълно скоро.

На въпрос за какво го викат още веднъж, откакто към този момент е приказвал с прокурор, депутатът от Политическа партия уточни, че повода за това е, че прокуратурата е политическа благосъстоятелност. Ръководството на ГЕРБ си избира основните прокурори в България, нищо, че Конституцията споделя друго, добави още Рашков, отпращайки към оня запис от години с имитация към водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Бойко Рашков прикани прокуратурата да " спрат да вършат PR на ГЕРБ " и " да спрат да припяват на ГЕРБ ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР