Бойко Борисов се пусна на живо от Стара Загора. Лидерът

...
Бойко Борисов се пусна на живо от Стара Загора. Лидерът
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Борисов с първи коментар за „Магнитски“, каза истината за Горанов и Васил Божков

Бойко Борисов се пусна онлайн от Стара Загора. Лидерът на ГЕРБ е в града, с цел да стегне партийните редици преди идните избори за парламент. Там той даде коментар по най-актуалните кавги в страната.
„ Днес би трябвало да си отговорим на няколко въпроса. Те са настоящи, значими. Затова реших, че Вълчев, Добрев не е нужно да повтарят нещата, които всички по джоба си знаят. В Стара Загора санирахме блокове, булеварди, правихме паркове, детски градини опери, игрища. Сега щяхте да имате и спортна зала. 10 милиона бяхме превели. Сега няма да има. Ще се задоволите с това, което ви направихме.
Две години нищо. Забелязвам, че публицистите стопираха да питат по кое време ще се направи четирилентовия път до Стара Загора. Не желая да приказвам за Аязмото, Шипка. Затова смятам, че Живко Тодоров ще бъде нашия претендент за кмет на Стара Загора “, стартира Борисов.
„ Както един челник споделил: И сакам отговора да биде да. Това, което се случи със Стара Загора в последните години и най-големите съперници не могат да ни го отрекат. Благодарение на нашите депутати спряхме безумието за Маришкия басейн в Плана за възобновяване. Убеден съм, че ще се договорим с Европейска комисия. Но самият факт, че кадърните умните и красивите не съумяха две години да създадат нов проект, а ние им оставихме подготвен проект. Това са обстоятелствата “, сподели още той.
Борисов разяснява и новите наказания против Българи по закона „ Магнитски “.
„ Вчера беше глобен някогашен наш член, Влади Горанов по Магнитски. Искам да припомня на тези, които злорадстват, че още тогава бе освободен като министър и народен представител, и не е взел участие в нито една листа. Ние като партия толкоз може да се разграничим. Ако има доказателства, органите да проверяват.
Аз настоявам, че нито стотинка, нито лев, Господ ми е очевидец, не сме получили от Божков. Ако някъде някой е получавал, да си носи отговорност. Аз настоявам, че аз и партията не сме получили стотинка. Казвам го, тъй като Христо Иванов си беше пуснал един пост за Самара и Магарето. Ояден с пачките стотиците хиляди от Неско, преднамерено по този начин го споделям, с цел да не ме съдят.
Прибрали ги по противозаконния метод. Повтарям, индивидът който сподели „ изтрийте това от Дарик. Който видял видял “. Партията която направи разбойническата приватизация да ми дава оценка на мен – не! “, сподели той
„ Само, че казусът съществува. Не съм спал, с цел да мисля. Всъщност, тук е огромната неточност на моите депутати в Народното събрание.
Това ме навежда на мисълта, че в идващия парламент би трябвало да остана вътре. Те благи мои – както Зарков сподели, ГЕРБ надиграха, сходен беше термина, Политическа партия и Демократична България. Точно противоположното е благи мои. Те ни надиграха, тъй като ние като партия поехме ангажимент да изкараме правосъдната промяна в оставащите няколко дни.
Но вие като млади зайчета тичахте право в устата на вълка. Хитрия ход и маневра на опитния вълк Христо Иванов, на Киро и Асен. Какво ви направиха? Не влязоха в залата. И на най-важния им закон, тях ги няма. Това за сътрудниците в Европа значи, че ГЕРБ е отговорен, тъй като щом ГЕРБ дава обещание, значи става. Усетих се, само че късно. Щях да ви върна и да гласувате на Зарков закона “, продължи водачът на ГЕРБ.
По думите на Борисов в западните сътрудници към този момент не зачитат Политическа партия и Демократична България.
„ Тях не ги броят, броят вас и ние се издънихме. Тия хубостници (Асен Василев и Кирил Петков – б.р.) се мотаят из Вашингон да намерят с някой да се снимат. Те знаят, че те нищо няма да свършат – не бяха в залата за „ Джемкорп “, за Ф 16, за нуклеарните реактори.
Ние се оставихме да ни надиграят. Това, което написа Джим О’брайън. Той споделя, че доста неща са направени – Северна Македония, Украйна, Ф-16, нуклеарното гориво.
Но последните 3 дни, с цел да им покажем, че те не са в залата, ние надиграхме нас. А там амнистия няма. Какво ни споделят в този момент?
Първият ден на Народно събрание ние поддържаме, внасяме, поддържаме, без значение, на Крум Зарков закона. Защото написаното на Джим О’брайън написа закон на Министерски съвет “, разясни Борисов.
„ Ние сме се разграничили от Горанов. Той не е на никаква служба. Дълбоко се надявам той да не е отговорен и да потвърди, че е почтен “, изрази вяра водачът на ГЕРБ.
ГЕРБ ще е първа политическа мощ, тъй като хората виждат направеното от нас и виждат какво стана с инфлацията, с цените, с храните, с бензина, с дървата за огрев, акцентира Борисов.
Ние сме сами против всички. Но нищо, тогава успеха е по-сладка. За да се сплотяват, те схванаха, че не може да се преборят с ГЕРБ, сподели още водачът на ГЕРБ.
Говорейки още веднъж за Горанов, Борисов напомни по какъв начин самият Христо Иванов го е хвалел за огромния му принос по пътя на България към еврозоната. Борисов също попита, дали в този момент Христов ще се отхвърли от своите думи.
Борисов също, отговаряйки на въпрос, дали е подозирал членове на ГЕРБ да вземат участие в схеми, акцентира, че точно по времето на Горанов е била разкрита машинацията в родния хазарт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР