Бойко Борисов разгледа докъде е стигнало строителството на Колежа и

...
Бойко Борисов разгледа докъде е стигнало строителството на Колежа и
Коментари Харесай

Бойко Борисов инспектира Колежа

Бойко Борисов прегледа до каква степен е стигнало строителството на " Колежа " и се срещна с това, което следва. Борисов беседва в голям брой почитатели на Ботев (Пловдив).

Разговорът се състоя на дъжда на Северната естрада.

" Г-н Борисов, в случай че имаше козирка, в този момент нямаше да ни вали. Искаме да си изпълнят обещанието и " Колежа " да бъде приключен с козирка и покрив! ", безапелационни бяха почитателите.

Къде е Общината, попита Борисов и извика зам.-кмета Пламен Райчев.

" Нямаме крайните КСС- та, само че мисля, че тези 12 млн. лева заем, който изтеглихме, ще стигнат за металната структура, само че не и за покрив ", съобщи зам. кметът по строителство Пламен Райчев.
 Бойко Борисов посети Бойко Борисов посети " Лаута " и даде обещание нова Централна естрада
Феновете пък репликираха, че цените са паднали и парите би трябвало да стигнат.

Борисов разгласи, че с цел да няма разногласия, ще праща собствен представител строителен инженер на оперативките за " Колежа " в общината и ще рапортува какво се случва.

" Така няма да продължим повече. Обещал съм, че този стадион ще го създадем и ще го създадем. След което желая да ме поканите на мач. Ще седна в публиката, тъй като видяхте вчерашния мач, в който Ботев би Ботев Враца с 6:0. Ако беше тук, щеше да има доста повече хора ", съобщи Борисов.

СНИМКА: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР