Бойко Борисов призова симпатизантите на ГЕРБ в София да подкрепят

...
Бойко Борисов призова симпатизантите на ГЕРБ в София да подкрепят
Коментари Харесай

Борисов към ГЕРБ: Ние трябва да подкрепим кандидата на правителството Васил Терзиев

Бойко Борисов прикани симпатизантите на ГЕРБ в София да поддържат Васил Терзиев на втория тур на локалните избори.

В същото време той се обърна към водачите на Политическа партия и Демократична България с апел те да призоват своите гласоподаватели да застанат зад претендентите на ГЕРБ на балотажи против други партии.

" Ние би трябвало да подкрепим претендента на държавното управление - Васил Терзиев, колкото и да не ми се ще. Публично ще запитвам Кирил Петков, в случай че направи уйдурма в СОС с тези хора. Ще се обърна към ПП-ДБ - още имате време, както аз изнасилвам партията сега, обърнете си, тъй като в понеделник и вторник ще разберем дали сте били откровени в този пост. И в случай че с Българска социалистическа партия сте играли дружно против нашите кметове, то ще ви се върне и това ви го давам обещание ", сподели той пред партийно заседание в Самоков.

Само преди няколко дни той разгласи, че избира " държавната благосъстоятелност пред Държавна сигурност " и даде сигнал, че би дал своя вот за Ваня Григорова вместо Васил Терзиев. Сега той разгласи, че ГЕРБ не трябвало да се поддава на " страстта и персоналното его ", с цел да не тръгне България " още по-надолу ".

" Всички имаме искания към един или различен министър, най-малко това държавно управление е ясно, че държи корав курс против агресора Путин, против експанзията на Израел, за евроатлантическо бъдеще на България ", разгласи още Борисов.

Той не скри недоволството си от избора сред Терзиев и Григорова, който дефинира като избор " сред алено и тъмночервено в София ".

" Много ми е мъчно да приема думите (на ПП-ДБ) за наследствена лустрация, тъй като знаехме преимуществата на властимащите по време на комунистическия режим. Дири да си бил на 10 година, те живееха по напълно различен метод в центъра на София, хранеха се по друг метод,учеха на разнообразни места, имаха ярко бъдеще.На мен баща ми завеща две стаи в Банкя, а на него апартамент в центъра на София, който в този момент коства милиони. Честно ли е? Не е почтено ", беше коментарът му пред партийното заседание.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР