Бойко Борисов отговори на твърденията на главния прокурор Иван Гешев

...
Бойко Борисов отговори на твърденията на главния прокурор Иван Гешев
Коментари Харесай

Борисов обвини Гешев в лъжи

Бойко Борисов отговори на изказванията на основния прокурор Иван Гешев Гешев, че му е предлаган посланически пост в Турция или Израел от името на водача на ГЕРБ.

От изявлението на Иван Гешев мога да отбележа няколко неща – не чух Румен Радев, не чух Христо Иванов, не чух Атанас Атанасов, не чух Кирил Петков, не чух Асен Василев, не чух „ Възраждане ”, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи или Има Такъв Народ. Само аз съм му отговорен – това разбрах, разяснява Бойко Борисов.

Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост? Нито съм приказвал, нито на прокурор съм се обадил, който и да е било, с изключение на на него, когато стана атентатът, с цел да му изразя състрадание, угриженост и молба да намерят причинителите, безапелационен е Борисов.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че не е в позиция да предлага посланически постове, които се утвърждават и подписват от президента Румен Радев.

На нито един прокурор или арбитър не съм се обаждал. Никакви листчета не съм пращал и никакви предизвестия не съм изпращал, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ е уверен, че има сили, които когато се види, че може да се сформира държавно управление, се задействат със страшна мощ.

На въпрос кои са те, той отговори: „ Витаят. Откъде да ги знам кои са. Но това са обстоятелствата “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР