"Бойко Борисов не разбра, че изпадна извън времето. Той продължава

...
"Бойко Борисов не разбра, че изпадна извън времето. Той продължава
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Борисов не разбра, че изпадна извън времето

"Бойко Борисов не разбра, че изпадна отвън времето. Той продължава да върти номера, които може би са работили до преди 5-10 години, само че към този момент не работят ", съобщи Евгений Дайнов в предаването „ Денят с Веселин Дремджиев “ по TV+ и TV1 политологът Евгений Дайнов.
Той разяснява решението на държавното управление за започване на изследване на опциите за създаване на нова мощ на АЕЦ „ Козлодуй “ с американско съоръжение и декларираното желание на кабинета за закупуване на още осем нови самолета F-16.
„ Да кажеш на американците „ Не ми бийте плесници, защото ще ви дам едни пари за самолетчета и атомни бойлерчета, а на европейците да кажеш „ Не ме бийте, защото аз съм доста огромен демократ “ – това са номера, които няма да минат. И в Европа, и в Съединени американски щати си дадоха сметка, че рижимите от вида на „ Бойко Борисов “ носят тежки опасности за сигурност, доста е елементарно да бъдат пробити от руснаците. Той е риск за сигурността и по тази причина с него си приказват по различен метод “, разяснява Дайнов. Според него за интернационалните сътрудници на България ни Борисов е „ непосреден риск, който би трябвало да бъде обезвреден “.
Дайнов подсети е, че в случай че Борисов не подаде оставка до началото на януари, по-късно по този начин или другояче няма по какъв начин да се случи поради дребното оставащо време до постоянните избори. Според него „ Борисов ще добута до първи януари “, само че това му е прави неприятна услуга, защото публичното мнение към този момент е обърнато против него. Дайнов, счита, че на идващите парламентарни избори ще има повече жители, които ще желаят да бъдат покровители и наблюдаващи и по този начин ще се опитат да не позволен изборни нарушавания и операции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР