Бойко Борисов коментира най-актуалните политически теми в страната на посещение

...
Бойко Борисов коментира най-актуалните политически теми в страната на посещение
Коментари Харесай

Бойко Борисов пристигна във Врачанско, коментира най-актуалните теми в страната /видео/

Бойко Борисов разяснява най-актуалните политически тематики в страната на посещаване на овцеферма край Враца, научи BulNews. Експремиерът се изрече и във връзка хаоса в ръководството на кабинета "Петков ".
"Като стартират войни, ние няма да се храним. Като се презапасяваш с жито, за какво не се презапасиш с месо, самун? С джука заповед потискат цената на зърното ", разяснява Борисов.
"Сега по този начин изнасят, че влиза единствено в техните компании, където са комисионните. Драги българи, грабят ви както не са ви грабили по османско иго ", съобщи Борисов. И посочи, че кражбата е голяма.
"При Илия Павлов 10 млн. тона захар ги отми дъждът. Сега, като оставят житото по този начин, какво ще стане с него? Гъгрицата ще го болести, мишките ще го изядат, дъжд ще го намокри. Само след 2 месеца стартира беритба, идва новата годишна продукция. Нали не дрънчеше на война? Ние сме засяли, след два месеца, при тези складови наличия би трябвало да дойдат нови и тогава ще има чудовищна спекулация, ще се молят кого ще пуснат да изнесе и кого няма. Можете да прочетете в предишното за зърнената спекулация, по какъв начин изнесоха зърното от Държавния запас, в този момент ще създадат същото ", съобщи експремиерът.
"По времето на ГЕРБ нямаше нито едно евро, изхарчено не намясто, нямаше нито една спряна стратегия. Сега нямаме проект за възобновяване даже - при една година ръководство на Румен Радев ", сподели още водачът на ГЕРБ.
Председателят на врачанския офис на зърнопроизводителите Румяна Ангелова съобщи, че това правителстнво не мисли за производителите. Всички в целия бранш земеделие са безусловно пострадали.
"Днес ДАНС и полиция ни пратиха да ревизират складовете за зърно ", съобщи тя.
"За страдание, всичкото зърно сега е при търговците, доста малко количество е при нас ".
"Прибраха парите в НЕК от скъпия ток и както и за самолетите, които идват, вършат всичко тихомълком и взимат парите от тока, с цел да платят житото с парите от бизнеса ", разяснява Бойко Борисов.
"Сега работодателските организации схванаха, че ги обраха и с непознатата пита вършат помен сега. Снощи за какво не избраха началник на Българска народна банка? Защото ПП-тата имали претендент, който не е магистър, а бакалавър. И се пробвали да понижат равнището и да снижат разпоредбите. Как ще ги гледа ЕЦБ, когато шефът не е изучил за магистър - позор, срам, обир.
И единственото, което им остава, е да арестуват мен. Грабеж на бизнеса, обир на тока и в този момент медиите услужливо приказват, че всичко било поради войната. От предишния юни цените се подвигат ", напомни Борисов.
"Сега плашат хората с нуклеарни глави и боклуци ", сподели той.
"А с горивата какъв е казусът? Рафинерията е в България, горивото си идва. Гледам цената - 2.99 лева Това дребна, селска бензиностанция ли е? Това успокоени цени ли са ", попита реторично Борисов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР