Бойко Борисов е помолил Ахмед Доган за помощ и я

...
Бойко Борисов е помолил Ахмед Доган за помощ и я
Коментари Харесай

Нинова отказва да подкрепя стабилността Борисов-Доган

Бойко Борисов е помолил Ахмед Доган за помощ и я получи, само че избор на съмнение ще има. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка коментара на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган, че в случай че вотът на съмнение към кабинета " Борисов 3 " мине, няма да има партия от опозицията, която да поеме политическата отговорност за ръководството на страната.

" От обръщението на господин Доган си вършим три извода. Борисов се тормози от напрежението в страната, избор на съмнение за корупция и разнобоя с патриотите и помоли господин Доган за помощ. И я получи. Доган поддържа Борисов. За почетния ръководител на Движение за права и свободи патриотите в ръководството са неточност. Разбирайте в подтекст: махни ги и ние ще те подкрепим. Тоест, няма потребност от нови избори, има потребност от промяна в държавното управление на едните с другите ", разяснява изрично Нинова.

" Всички да пазим стабилността. Но коя непоклатимост? " Според водача на Българска социалистическа партия в страната устойчиво се закриват лечебни заведения и устойчиво се подвигат цените на водата и тока. По думите на Нинова България устойчиво е отличник по корупция и отличник по беднотия в Европа. Нинова добави и че у нас устойчиво една каста става все по-богата, а народът все по-беден, устойчиво пораства броят на необразованите деца и устойчиво българите изчезват като народ. " Стабилно всеки месец има митинги против това държавно управление ", счита тя.

" Благодаря, ние не сме съгласни ", отсече Нинова и добави, че Българска социалистическа партия желае смяна на този модел на ръководство, а не просто промяна на патриотите с Движение за права и свободи в държавното управление.

В този подтекст водачът на алените съобщи, че избор на съмнение ще има - Конгресът на Българска социалистическа партия го е решил, а парламентарната група на партията ще го внесе. " Не сме в предходната обстановка с 38 депутати, която постановяваше да търсим гласове от Движение за права и свободи. Сега сме осемдесет и продължаваме напред ", акцентира Нинова.
Според нея Българска социалистическа партия явно остава единствената съпротива и опция на ръководството. " Хората да избират. Техният глас ще реши! "

Припомняме, през вчерашния ден почетният водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган съобщи, че в случай че вотът на съмнение към държавното управление мине, няма да има партия от опозицията, която да поеме политическата отговорност за ръководството на страната. По-рано през днешния ден зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов удостовери думите на Доган, само че изрично отхвърли сред ГЕРБ и Движение за права и свободи да е имало някаква спогодба или диалози.
Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов също показа, че поддържа думите на Доган, че настоящето ръководство няма опция.

Лидерът на Българска социалистическа партия и управлението на ПГ на партията бяха в Нови Хан, където подариха дарове и средства за децата от Дома за сираци " Св. Николай " на отец Иван от Нови Хан. Там Нинова прикани българите да бъдат съпричастни и солидарни с болката на хората и да им оказват помощ.

Нинова уточни и те членовете на Българска социалистическа партия постоянно вървят в Дома за сираци в Нови Хан, а освен по празниците и добави, че парламентарната група на столетницата е направила подаяние на стойност 5 000 лева, както и коледни дарове за децата.

" За празниците желая да пожелая на всички да бъдат здрави, да имат сили, да имат религия, че последваща година ще е по-добра и да бъдат обичани ", съобщи Нинова по време на срещата си с отец Иван. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР