Бойко Борисов е готов да влезе в президентската битка срещу

...
Бойко Борисов е готов да влезе в президентската битка срещу
Коментари Харесай

Борисов влиза в президентската битка

Бойко Борисов е подготвен да влезе в президентската борба против Румен Радев.

„ Естествено, че ще вляза в президентската борба, в случай че има длъжностен кабинет “, изрично съобщи водачът на ГЕРБ на излизане от болничното заведение, където бе опериран от разкъсан менискус.

Борисов предизвести Слави Трифонов, че му готвят капан: „ На Слави му се тревожа аз, тъй като в случай че не ти слагат никакви условия за поддръжка на кабинета това значи, че ти готвят капан. Пожелавам здраве на депутата Слави Трифонов “, съобщи министър председателят в оставка.

„ Аз съм им сърбал попарата на Христо Иванов. Да съм бил интелигентен – да съм ги записал. Но не съм бил интелигентен – бил съм правилен. Сърбал съм попарата на Христо Иванов, когато сменихме шефа на Софийския затвор, шефа на Върховен касационен съд, бях добър. Като се съобщи, че желае да е основен прокурор, тогава станахме неприятни “, съобщи Борисов.

„ Уважавам доста Иван Костов, тъй като е корав човек. Партията на Иван Костов през днешния ден поддържат тази партия на Слави Трифонов, а не най-голямата европейска приета партия от всички. До през вчерашния ден те бяха чалгари за тях, внезапно отиваме абсолютно, да са те, да не са ГЕРБ. Странно ми е по какъв начин Демократична България, сякаш дясна партия, са на процедура най-левите сега, внезапно стартира да харесва и е подготвена без никакви искания за нищо да поддържа Слави Трифонов “, разяснява Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР