Бойко Борисов е един голям политически анекдот за Европа. През

...
Бойко Борисов е един голям политически анекдот за Европа. През
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Бойко е един голям политически анекдот за Европа

Бойко Борисов е един огромен политически виц за Европа. През цялото време на европредседателството ни беше именуван Бойко. Той е лице несрещано, доста е национално, изобщо не в кода на политическо държание. Това сподели психиатърът доктор Николай Михайлов в коментар на българското европредседателство и ролята на премиера Бойко Борисов.

„ Той идва изтръгнат от балканската почва, като типично лице от народа, и явно е претрупан с политическо доверие, тъй като има три мандата, а три мандата за тях е несъмнено доста огромно достижение. Това основава резултата на почит към неговата политическа фигура, тъй като той прави на локална почва чудеса, за които те мечтаят.

Отношението към него е леко двойнствено, само че общо взето той е един политически виц, тъй като не владее каноничната политическа тирада, само че е дисциплиниран, както в укоримия смисъл на слаба лична тирада, по този начин и в този по-облекчен смисъл на подготвеност да взаимодейства пълноценно и да се ситуира съгласно ползите на Европейска комисия първо и второ съгласно българския народен интерес. Той умее да играе тази балансираща роля и е талантлив с политическа ловкост на някакво ниво. Това не е укор, а по-скоро някаква характеристика”, добави Михайлов.

Целия диалог гледайте във видеото:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР