Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Порошенко с апел към България в разговор с Борисов: Имаме спешна нужда от оръжия и амуниции!

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г организира конферентен диалог с някогашния президент на Украйна.

Той изрече своята признателност към Борисов за декларираната поддръжка и съобщи поздрави от Виталий Кличко: Ужасът в Украйна би трябвало да бъде спрян неотложно.

Всичко останало са празни приказки! ГЕРБ- е твърдо „ за “ поддръжка на Украйна. Изказвам най-искрени съболезнования към всички починали цивилни и военни. Доживяхме тежки дни на война и експанзия, когато милиони украинци бягат от своята татковина. Във всяко едно отношение ние от ще дадем своята поддръжка за справедливата война, която Украйна води. Недопустимо е дами и деца да губят живота си. А инфраструктура, изграждана с години, да бъде унищожавана. За страдание сега България има нерешително държавно управление.

" Президентът и държавното управление са на разнообразни отзиви по какъв начин да работят по отношение на войната. е твърда в позицията си за незабавна поддръжка към Украйна. С сме спорили доста пъти за Русия. Винаги съм казвал, че сме признателни на съветските и на украинските бойци, които са се били за освобождението на България. Само че в този момент е война. Милиони хора са прокудени от родните си места, хиляди жертви и експанзия. Основата на моята политика постоянно и била мирът. Само че в този момент мирът беше нарушен…И би трябвало да бъдем решителни! "

Ако аз бях министър председател, още през днешния ден щяхме да вземем решение за поддръжка на Украйна и щях да прикани европейските си сътрудници всички да отидем в Киев, с цел да подпомогнем прекратяването на военните дейности. Бих призовал да се организира Конференция на мира в Украйна. Ние сме на страната на евроатлантическата общественост, на международната демократична общност и на страната на Украйна, сподели Борисов.

" Бойко, аз съм доста благополучен за това, че ние съумяваме в действителност да възпрем и отблъснем войските на Путин. Мога да ти кажа, че тази войска, която има в този момент Украйна, беше основана от мен от годините след 2014 г и ние в действителност се гордеем с тази войска. Военната мощ на Путин беше считана за прекалено мощна, а ние бяхме нормално подценявани и никой не вярваше в нас. Но де факто ние направихме неприятна изненада за Путин със силата и приятна изненада за западния свят. Моят зов към България е - имаме потребност от оръжие, амуниции, противоракетна защита. Имаме потребност от това в този момент ", моли Порошенко.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР