Бойко, аз разчитам на теб, европейската солидарност разчита на ГЕРБ

...
Бойко, аз разчитам на теб, европейската солидарност разчита на ГЕРБ
Коментари Харесай

Порошенко: Бойко, разчитам на теб, а европейската солидарност разчита на ГЕРБ -

" Бойко, аз разгадавам на теб, европейската взаимност разчита на ГЕРБ и Украйна разчита на България. В тази обстановка, ние сигурно ще спечелим! "

Това разгласи някогашният украински президент Петро Порошенко, който се срещна с някогашния министър председател Бойко Борисов преди началото на срещата на върха на Европейската национална партия (ЕНП) в Ротердам. Очаква се там Порошенко да повдигне тематиката за участието на Украйна в Европейски Съюз.

Порошенко благодари на ГЕРБ и персонално на Борисов, който е съдействал с доставянето на каски за Украйна: " Ние доставихме каски, с помощта на неговата помощ. Надписът " ГЕРБ " беше върху всяка каска, доставена за нашите бойци ", сподели той.

" И то без да шумиме, без да парадираме, преведохме парите - накупуваха. Една дума не сме споделили! “ похвали се Борисов в отговор на благодарностите.

След това Порошенко сподели, че вратата му постоянно е отворена за него и подсети на Борисов, че е заречен да му пристигна на посетители в Киев - " И те ме арестува́ха на другия ден! ", пошегува се водачът на ГЕРБ.

Тук очевидно настъпи моментът Борисов да разяснява сегашните ръководещи:

" Те се вършат на прозападни, но другояче са... комунисти в същинския смисъл на думата. Ние внесохме проектозакон да дадем оръжие и Народното събрание - от тъкмо тея хора –. Но нашия ангажимент не си го спестихме и продължаваме! "

" Ще ви подкрепиме на конгреса ", даде обещание за край на Порошенко Бойко Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР