Бояна Шарлопова, вдовицата на хотелиера и един от най-богатите българи

...
Бояна Шарлопова, вдовицата на хотелиера и един от най-богатите българи
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов продаде фамилното имение във Владая

Бояна Шарлопова, вдовицата на хотелиера и един от най-богатите българи Стефан Шарлопов, който умря през февруари 2018 година, продаде неотдавна фамилното имение във Владая, разбра HotArena. 

Палатът на два етажа с няколко спални, с голям зид и луксозна панорама към планината, бил изтъргуван за най-малко 500 000 евро, издават осведомени. Домът, който Стефан построил, и дружно с Бояна в него отгледали четирите си деца, й навявал единствено тъжни мемоари и тя решила да се раздели с него. " Не искахме да се връщаме там след гибелта на Стефан. Всичко в тази къща е обвързвано с различен живот, който няма по какъв начин да се върне ", призна неотдавна Бояна. 

Сега вдовицата на предприемача живее с децата си в пространно жилище в първокласен столичен квартал, а цялото лято прекарали в къщата си край Созопол. Голямата им щерка към този момент е призната в Милано, където ще учи интериорен дизайн в един от най-престижните и скъпи университети. Стефани, която е на 16, твърдо се е ориентирала към туризма и желае да оказва помощ на майка си и полусестра си Ева да движат империята на баща си. 

Именно Стефани била слабостта на татко си, тъй като на година и половина претърпяла сериозен случай и едвам оживяла. Стефани приела и най-тежко гибелта на баща си. Заради децата си вдовицата на Шарлопов се стегна и излезе от депресията след кончината на мъжа си. Тя се шокирала, когато научила тъжната новина. Връщайки се обратно, към момента се чуди по какъв начин е намерила сили да показа с децата си трагичната вест. 

" Няма да не помни деня, в който умря. Сложих глава на рамото му и усетих безчувственост. Когато децата излязоха, започнах да крещя и да рева ", споделя тя, написа Галерия.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР