Бой до дупка срещу настоящия президент Румен Радев и съпредседателя

...
Бой до дупка срещу настоящия президент Румен Радев и съпредседателя
Коментари Харесай

Изтекоха опорките на ГЕРБ за изборите: Бой по Радев и Кирили Петков!


Бой до дупка против сегашния президент Румен Радев и съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. В това се заключават главните опорки на партията на Бойко Борисов – ГЕРБ за актуалната предизборна акция. В специфичен документ, раздаден на участниците в акцията, е посочено какво да приказват пред медиите и на срещи с гласоподаватели. Има и препоръки по какъв начин да се измъкват изкусно от неприятни за партийните функционери въпроси.

Предизборните опорки, с които Фрог се снабди от гербаджии, са написани на 20 страници. В началото някогашните ръководещи, които пратиха страната ни на последно място по всички индикатори в Европа, в този момент влизат в ролята на Дядо Коледа, като развързват торбата с куп обещания.  

Те звучат по този начин: „ Минимална работна заплата от 1000 лв. и междинна от 2000 лв. “, „ Средна учителска заплата от 2 500 лв., а на университетските преподаватели – 3000 лв. “, Средната пенсия да доближи 750 лв. “. Повечето обещания пък звучат като „ възкръснали “ от някой конгрес на Българска комунистическа партия: „ Чувствително увеличение на обществения статус на работещите в областта на културата “, „ Да подкрепим обичайните за България производства –животновъдство, плодове, зеленчуци “. Почти зашеметяващо звучи желанието на ГЕРБ: „ Туризмът още веднъж ще е основен бранш в държавната политика и ще възстановим туристопотока в България с действителни дейности и работещи ограничения в бизнеса “.  

В писанията със спуснати опорки на ГЕРБ има обособена глава, която стартира с гръмкото заглавие „ Хаосът на служебното държавно управление на Радев – какво трябваше и би трябвало да се направи? “. С нея се дава напътствие президентът Румен Радев да се нападна по няколко посоки. А точно, че той стои зад политическата, здравната и ценовата рецесии. Вменява му се виновност и за още проблеми като инфраструктурната рецесия, забавения проект за възобновяване и резистентност, рецесията с кораба „ Вера Су “. Препоръчва се на гербаджиите да насочват вниманието на публиката към „ конституционното нарушаване и документната машинация “ по отношение на поданството на Кирил Петков. Съвсем предстоящо акцентът се слага върху Румен Радев, който съгласно опорката на ГЕРБ е „ притискал Конституционния съд “ по отношение на проблема. Така с говоренето си, функционерите на ГЕРБ би трябвало да убедят хората, че без Бойко Борисов, у нас е настъпил апокалипсис.

Ето по какъв начин ГЕРБ би се справила с рецесията с кораба „ Вера Су “ да вземем за пример: „ Премиерът, вицепремиерът, виновен за бедствия и повреди, министърът на превоза, министърът на околната среда и водите, виновните лица за дейности при бедствия, както и тези от „ Морска администрация “ щяха да са на място. Познато ли ви е?!

В опорния материал  се припомня още, че хората на някогашния министър председател Борисов не би трябвало да пропущат да споделят ласкави думи за претендента за държавен глава Анастас Герджиков. В наставленията какво да ни се споделя, написа: „ Вярваме, че подкрепеният от ГЕРБ претендент за президент Анастас Герджиков, ще даде радикално друг образ на президентската институция и ще я върне към главната ѝ функция  - да е място за водене на политически диалог  и създаване на национално единодушие по значими за страната въпроси “.

От написаното проличава къде ГЕРБ ги „ стяга чепика “ и в кои сфери са ориентирани техните финансови интереси  - строителство на пътища, автомагистрали, язовири, саниране, ББР, енергетика, европейски планове. От написаните ограничения, които се кани да приложи ГЕРБ, в случай че завоюва изборите,  личи, че партията желае да си върне контрола върху тях. 

Припомняме ви, че служебното държавно управление разкри, че по времето на кабинета „ Борисов “ 3, са били осъществявани крупни афери точно в тези области, а данните за престъпления и закононарушения бяха предадени на прокуратурата.

Дават се препоръки по какъв начин гербаджиите да излизат от неловки въпроси: „ Ако има контра въпрос, че и в предходните талази България е била преди всичко по смъртност “, да се дава отговор: „ В предходните талази имунизациите против ковид-19 не бяха изобретени. В първите месеци на 2021 година пък имаше проблем с доставките на ваксини в целия Европейски Съюз, освен у нас. Препоръчват на хората на Борисов да четат публикация в непосредствен до предходната власт вестник.

Част от рекомендациите какво да се приказва

.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР