Ботев Враца изпусна трите точки срещу гостуващия Пирин и мачът

...
Ботев Враца изпусна трите точки срещу гостуващия Пирин и мачът
Коментари Харесай

Пирин измъкна 0:0 от Ботев във Враца

Ботев Враца изпусна трите точки против гостуващия Пирин и мачът от 24-тия кръг на efbet Лига сред борещите се за избавление отбори приключи 0:0. Врачани бяха по-активни в нахлуване. Браян Переа се освободи пред наказателното още в първата минута, само че не уцели вратата. Даниел Генов (16) шутира в ръцете на Янко Георгиев. После непокритият Переа стреля с глава от близко, само че Георгиев отби удара му.
Ботев пропиля най-хубавото си състояние за второто полувреме след близо час игра. Удар на Генов бе отбит от отбраната на Пирин и топката попадна в краката на непокрития Клери Сербер, само че и неговият шут бе отразен от Янко Георгиев.
Преди паузата поради националния тим Ботев остана 11-и с 23 т., а Пирин е 14-и с 20 - с 4 пред Хебър и 8 пред Спартак Вн.
" Много съм удовлетворен и от играта, и от резултата, който постигнахме. Враца е негостоприемно място във футболен аспект. Дани Моралес е направил доста добър тим. Имахме малко обстановки за гол, само че никой не желае от нас да играем хубав футбол. Трябва да се борим за всяка точка, с цел да имаме успокоение и да играем рационално и прагматично. Трябва да вървим с дребни крачки напред ", сподели треньорът на Пирин Христо Янев.
Бразилският ментор на врачани Даниел Моралес съобщи, че неналичието на самочувствие в завършващата фаза е лишило отбора му от успеха. " Поздравявам момчетата за себераздаването. Всичко, което искахме игрово, се получи добре, само че не успяхме да вкараме гол. Няма да навеждаме глава и ще се борим до дъно. Създадохме доста положения, само че не успяхме да приключим нито една офанзива ", съобщи Моралес.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР