Ботев (Враца) и Хебър откриват 26-ия кръг в efbetЛига със

...
Ботев (Враца) и Хебър откриват 26-ия кръг в efbetЛига със
Коментари Харесай

Ботев и Хебър търсят път към оставане в efbet Лига

Ботев (Враца) и Хебър откриват 26-ия кръг в efbetЛига със конфликт между тях. Двубоят на стадион " Христо Ботев " е от 17:30 ч. и ще бъде управителен от Васимир Ел-Хатиб. 

Срещата е от огромно значение и за двата тима, които са разграничени от две места и седем точки в долната част на класирането, 10 кръга преди края на шампионата. 

Домакините влизат в мача след тежко проваляне в предния кръг от Лудогорец с 1:8, след което последва оставка на старши треньора на отбора Даниел Моралес. Шефовете на врачани обаче не я одобриха и му гласоподаваха доверие. Моралес сигурно ще желае неговите футболисти да покажат друго лице през днешния ден и да се реваншират пред своите почитатели. 
 Треньор от efbet Лига подаде оставка, само че управлението не я одобри Треньор от efbet Лига подаде оставка, само че управлението не я одобри
Ботев (Враца) търси първи турнирен триумф от три срещи насам, като за последно тимът победи Славия с 1:0 при започване на месец март. 

Хебър пък е в серия от четири следващи дуела без победа в efbet Лига и откакто Любослав Пенев загуби дебютния си мач отпред на пазарджиклии през миналия уикенд, Ел Голеадор ще желае от своя отбор наложителни три точки във Враца. При възможен триумф Хебър ще усили преднината си пред последния в таблицата Спартак (Варна), а това сигурно е спомагателна мотивация за всички в клуба. 
24  Хебър - Черно море
Добрата вест за Пенев е обвързвана със завръщането на Роберт Мазан, който изтърпя наказване от една среща. От началото на седмицата тренировки с тима възобнови Арсенио Валпорт, само че той към момента е надалеч от нужната кондиционна форма. 

Наставникът на Ботев (Враца) още веднъж ще може да разчита на своя голмайстор Браян Переа, който се завръща след наказване. Извън строя към момента е бранителят Меси Биатомусока, защото неготово неявяване е за два мача.

Първата среща сред двата тима по-рано през сезона приключи с победа с 2:0 за врачани. 

БОТЕВ (ВРАЦА) - ХЕБЪР

Вероятни сформира:

БОТЕВ (ВРАЦА):

ХЕБЪР:

НАЧАЛО: 17:30 часа 
СТАДИОН: " Христо Ботев ", Враца
СЪДИЯ: Васимир Ел-Хатиб

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР