"Ботев" /Враца/ и "Апоел" /Никозия/ завършиха 0:0 в контрола в

...
"Ботев" /Враца/ и "Апоел" /Никозия/ завършиха 0:0 в контрола в
Коментари Харесай

Ботев /Враца/ завърши 0:0 с кипърски гранд /снимки/

"Ботев " /Враца/ и "Апоел " /Никозия/ приключиха 0:0 в контрола в НФБ Бояна.
Кипърците ще играят с "Ботев " /Пловдив/ в Лигата на конференциите.
"Ботев " стартира по-активно срещата. Още в 4-ата минута Браян Переа остана самичък против вратаря, само че вместо да приключи самичък, той подаде наляво към собствен съотборник, който се оказа в засада и по този начин не се стигна до нищо забавно. Последваха два корнера за врачани, които обаче не доведоха до нищо.
Впоследствие играта се изравни, а АПОЕЛ стартира да управлява повече топката, само че не създаваше съвсем никакви положения. В 18-ата минута Кингсли Кофи Сарфо стреля от границата на наказателното поле, само че Краси Костов съумя да се намеси. Двата тима посочваха високо движение, като офанзивите бяха ту към едната, ту към другата врата. Чисти обстановки за гол обаче липсваха.
В 40-ата минута Кингсли Кофи Сарфо центрира добре отляви и Антреас Каро стреля с глава, само че Краси Костово оново съумя да се намеси добре. Това се оказа и последното забавно състояние за първата част.
Второто полувреме стартира по този начин, както приключи първото - с доста бягане и на високо движение. В 56-ата минута влезлият като запаса Гомес опита шанса си от разстояние, само че не съумя да откри очертанията на вратата на "Ботев ". В 63-ата минута Генов не съумя да засече остро подаване отдясно. 6 минути по-късно Костов трябваше да се намесва при осъществяване на директен свободен удар от страна на Гомес.
В 77-ата минута безредие в отбраната на АПОЕЛ разреши на влезлият като запаса Фелипе Са да отнеме, да направи няколко крачки в наказателното поле и да стреля рисково, само че вратарят на кипърците избави.

За "Ботев " стартираха Костов, Кавдански, Соарес, Фераресо, Николов, Гаврилов, Ивайлов, Тодоров, Да Силва, Генов, Переа /Бариос, Меси, Кепов, Атанасов, Валбуена, Василев, Мендоса, Са, Маринов, Монтоя/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР