Ботев (Пловдив) ще се включи в благотворителната кампания Нощ на

...
Ботев (Пловдив) ще се включи в благотворителната кампания Нощ на
Коментари Харесай

Ботев се включва в кампанията Нощ на ангелите

Ботев (Пловдив) ще се включи в благотворителната акция " Нощ на ангелите ". " Жълто-черните " футболисти ще излязат на терена на днешния мач със Спартак с фланелки в поддръжка на самодейността.

" Нощ на ангелите " е самодейност, приканваща всеки човек да излезе отвън уютния си дом и с помощта на своята съпричастност да подаде ръка на нуждаещите се.

" Нощ на ангелите " е самодейност, която сплотява Пловдив и пловдивчани в това да даряваме доброта. Събитието се организира за трета поредна година на 17.09 (празникът " Вяра, Надежда и Любов " )

" Нощ на ангелите " стартира преди 3 години, когато потребност от помощ имаше нашият другар и почитател на Ботев (Пловдив) Ангел Краевски. Тогава клубът поддържа акцията, която за благополучие се увенча с сполучлив край и Ангел към този момент е в Пловдив при своето семейство след извършена терапия в Германия.

" Инициативата сплотява хората и бизнеса, като на 17.09 над 80 ресторанта, търговски и други обекти ще дарят % от своя оборот за идеята. Освен това, се провежда благотворителен базар на Ядрото в кв. Капана, където с изключение на продукти с марката " Нощ на ангелите " ще има прелестни създатели, неповторими произведения, ръчно направени произведения подобаващи за подаръче на обичаните ви хора, детски креативен работилници.

Повече информация за акцията можете да откриете тук - ", оповестяват в формалния уебсайт на " канарчетата ".
 Спартак (Варна) - Ботев (Пловдив), стартови сформира онлайн
Спартак (Варна) - Ботев (Пловдив), стартови сформира

Мачът е от 15:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР