Ботев (Пловдив) посреща Славия в двубой, след който ще стане

...
Ботев (Пловдив) посреща Славия в двубой, след който ще стане
Коментари Харесай

Славия е лакмус за Ботев на Азрудин - става или...

Ботев (Пловдив) посреща Славия в дуел, след който ще стане ясно дали Азрудин Валентич е наясно какво се случва с тима му или " жълто-черните " ще продължат отрицателната наклонност от мача с Черно море във Върна предходната седмица. Двубоят от третия кръг на efbet Лига е през днешния ден от 18.45 часа въз основата в Коматево. На старта пловдивчани победиха Пирин (Благоевград) с 2:1, само че по-късно записаха загуба 0:2 от Черно море във Варна.

Съперниците от Славия вървят без загуба. В първия кръг “белите” шокираха Левски на “Герена” с 2:1, а по-късно записаха тъждество 0:0 против Царско село. Треньорът на Славия Златомир Загорчич няма да разчита на бранителя Венцислав Керчев, който не е възобновен след травмата, която получи против Левски. Други кадрови проблеми пред Заги няма.



В същото време сътрудника му Азрудин Валентич до последно ще умува подари да пусне звездата Тодор Неделев от първата минута или от скамейката. Националът не е играл от декември м.г. Той към този момент попада на два пъти в групата от началото на сезона, само че по този начин и не се появи в игра.

Ботев и Славия са изиграли 128 мача между тях, като Славия има 51 победи против 50 за пловдивчани, а 27 пъти не е бил предаван победител.

Вероятни сформира:

Ботев Пд : Ханкич, Филипов, Супрайен, Генев, Конате, Рабей, Минков, Мертенс, Току, Маркиньос, Бароан.

Славия : Вуцов, Соарес, Христов, Виячки, Томбак, Вълчев, Тасевски, Кирилов, Макрилос, Стоев, Сораков.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР