Ботев Пловдив официално покани четирима от кандидатите за президент на

...
Ботев Пловдив официално покани четирима от кандидатите за президент на
Коментари Харесай

Ботев покани на дебат четирима от кандидатите за президент на БФС

Ботев Пловдив публично предложения четирима от претендентите за президент на БФС на спор преди конгреса на 15 март. Ръководството на " канарчетата " е обосновало поканата към главните кандидати - Георги Градев, Георги Иванов, Михаил Касабов и Димитър Бербатов. В конкуренцията на 15 март има още трима претенденти - Георги Захариев, Манол Иванов и Петьо Костадинов.

Ето какво се споделя в известието на " жълто-черните ":

Уважаеми Ботевисти,

ПФК " Ботев " насочи публична покана за спор с главните кандидати за ново управление на Българския футболен съюз - Георги Градев, Георги Иванов, Михаил Касабов и Димитър Бербатов. Срещите ще се проведат в комфортно за претендентите време, сред 9-и и 12-и март, в скайбоксовете на стадион " Христо Ботев ".

Модератор на събитието ще бъде гласът на " жълто-черните " Валери Станков, като дебатът ще се излъчи през медийните канали на клуба.

Нашата цел е при цялостна бистрота и взаимно почитание да дадем опция на всички ботевисти да се срещнат с главните тези на претендентите, както и да получат отговори на въпроси, които касаят директно развиването на българския футбол и в частност нашия клуб.

ПФК " Ботев " ще вземе решение кого от претендентите ще поддържа на идния конгрес след провеждането на обществената полемика и въз основата на получените отговори.

С почитание:

Ръководството на ПФК " Ботев ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР