Ботев (Пловдив) и Арда (Кърджали) завършиха 1:1 в мач от

...
Ботев (Пловдив) и Арда (Кърджали) завършиха 1:1 в мач от
Коментари Харесай

Ботев и Арда въртят 1:1 с голове през 2 минути

Ботев (Пловдив) и Арда (Кърджали) приключиха 1:1 в мач от 14-ия кръг на efbet Лига. Фернандо Виана изведе пловдивчани напред с гол в 63-ата минута, само че единствено две по-късно Иван Коконов изравни.

В 13-ата минута Ботев (Пловдив) имаше страхотна опция да открие резултата. Тодор Неделев центрира от корнер, а в наказателното поле Димитър Пиргов изпревари Зоран Гаич и нанесе удар с глава, който мина около гредата. Две минути по-късно Станислав Шопов пусна положително извеждащо подаване към Фернандо Виана. Бразилецът избяга от отбраната на Арда, само че стреля едва и Иван Караджов нямаше проблеми да блокира удара.

В 24-ата минута и отборът на Арда погледна в предни позиции. Радослав Василев се възползва от неточност на " канарчетата " при изнасянето и шутира мощно към вратата на Янко Георгиев. Изстрелът на нападателя мина на сантиметри от десния непряк дирек. В 32-ата минута Янко Георгиев съумя да избие с една ръка мощен удар на Матеус Леони от далечна отдалеченост, който бе ориентиран право в горния ляв ъгъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР