Ботев (Пловдив) и АПОЕЛ (Никозия) не се победиха, завършвайки 0:0

...
Ботев (Пловдив) и АПОЕЛ (Никозия) не се победиха, завършвайки 0:0
Коментари Харесай

Много пропуски лишиха Ботев Пд от победата над АПОЕЛ

Ботев (Пловдив) и АПОЕЛ (Никозия) не се победиха, завършвайки 0:0 в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.



Още в 3-та минута „ канарчетата” имаха искания за дузпа, откакто Ето’О се свлече в наказателното поле. Съдията обаче отсъди единствено корнер.

В 6-та гостите дадоха отговор с рискова офанзива. Теодору проби, след което центрира в наказателното поле, където Гомес беше оставен изцяло непокрит от отбраната на Ботев. Нападателят на гостите стреля от придвижване, само че не откри рамката на вратата.

Отново Теодору тормози бранителите на Ботев 10 минути по-късно. Той опитва удар към противоположния ъгъл, който мина настрана от вратата.

В 24-а минута Кингсли Сарфо се регистрира с първия прецизен удар в мача за кипърците, само че Ханкич нямаше доста усложнения.

Малко по-късно Джеймс Ето`о беше изведен на отлична стрелкова позиция, само че Хосе Анхел Креспо блокира изстрела му.

В 38-а минута Лукас Соуса опитва мощен удар отдалеко, само че Ханкич още веднъж бе на равнище

Три минути по-късно Брахими съумя да изпревари вратаря на гостите при неприятно върната топка, само че си поведе дълго топлата и не нанесе завършващ удар.

В края на частта Току се регистрира с първи прецизен удар за пловдивчани, само че той не се оказа сложен за Вит Белец. В добавеното време Току излезе самичък против стража на гостите, ударът му обаче бе избит в корнер.

След паузата „ канарчетата” бяха по-активни в началните минути, само че се регистрираха единствено с неточни удари.

В 66-та минута се стигна до следващ пропуск на „ жълто-черните”. Току остана очи в очи със стража на гостите, само че още веднъж ударът му бе отбит.

АПОЕЛ имаше рисково състояние 15 минути по-късно. Вратарят на Ботев не работи задоволително решително при центриране, а това разреши на Чаебак да отигра с глава, за наслада над горната греда на пловдивчани.

В края на срещата " канарчетата " пробваха нещо като заключителен взлом, само че до попадение по този начин и не се стигна.

Реваншът сред двата отбора е на 28 юли в Никозия.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР