Ботев (Пловдив) го чувствам като роден клуб, все едно съм

...
Ботев (Пловдив) го чувствам като роден клуб, все едно съм
Коментари Харесай

Балтанов: Имах чувството, че ми отрязаха краката и няма да играя повече футбол

Ботев (Пловдив) го усещам като роден клуб, все едно съм бил тук цялостен живот. С " жълто-черния " екип реализирах доста триумфи и хубави моменти, усетих какво е да си обичан. Точно това е повода тимът на сърцето ми да е Ботев. Така отговори на въпрос на последовател на " жълто-черния " отбор капитанът на " канарчетата " Лъчезар Балтанов Ботев (Пловдив), или Левски (София) му е на сърцето. Това стана по време на акцията през този месец, в която футболисти от пловдивския отбор дават отговор на въпроси на почитатели на отбора в обществените мрежи.

" За мен е чест и огромна отговорност да бъда капитан на подобен популярен тим като Ботев (Пд), с толкоз многочислени почитатели. Чувството е прелестно. Не мога да дефинира тъкмо кой е най-любимият ми гол. Мога да кажа три гола - против Локомотив Пловдив през 2015 година в калта, против ЦСКА в полуфинала предходната година и може би против Левски ", сподели още Лъчезар Балтанов.

Той добави, че най-големият мач, в който е играл, е финалът за Купата на България против Лудогорец. Канарчетата го печелят с 2:1. " Имам и още един запаметяващ се мач - дебютът ми в Шампионска лига против Челси на " Стамфорд Бридж ", сподели още капитанът на " канарчетата ".

" Имах възприятието, че ми отрязаха краката и че няма да мога повече да играя футбол. Наистина, това ми беше един от най-тежките мигове в моята кариера ", разяснява Лъчезар Балтановза изгубения през предходната годи предходната година с 0:1 от Локомотив (Пд) край за Купата на България.

" Имам два идола, които за жалост към този момент не играят футбол. Единият е Дейвид Бекъм, а другият - Роналдо Феномена. Наистина велики футболисти. За съотборника ми Тодор Неделев могат да се кажат доста неща, само че аз единствено желая да му пожелая да е жив и здрав. И да продължава по същия метод да радва хората, освен почитателите на Ботев, а почитателите на футбола, тъй като той разполага с прелестни качества.

След края на състеателната ми кариера бъдещето ми отново ще бъде обвързвано с футбол. Не знам на какъв пост, само че цялостен живот върша това и се надявам още някоя година да съм здрав, с цел да поиграя, а по-късно към този момент - ще забележим ", приключи Лъчезар Балтанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР