Боряна Калейн спечели златните медали във всички финали на уредите

...
Боряна Калейн спечели златните медали във всички финали на уредите
Коментари Харесай

Боряна Кайлен с 4 златни медала от финалите в Клуж

Боряна Калейн завоюва златните медали във всички финали на уредите на международната купа по художествена гимнастика от веригата Чаландж, която се организира в Клуж (Румъния).

 Боряна Калейн
Възпитаничката на Мариана Памукова сподели страхотна спортна форма директно преди международното състезание, което ще се организира в края на месеца в Япония. състезателката на " Левски Триадица " беше безапелационна, изигра извънредно вихренно и със сърце и четирите си съчетания като не остави никакъв късмет на съперничките си. Калейн получи 26.600 точки за изпълнението  си с обръч, 27.800 точки за това с топка, 26.750 точки беше оценката й за композицията с бухалки и 24.200 точки за тази с лента.

 Боряна Калейн
Другата ни представителка Татяна Воложанина позволи грушки в част от осъществяванията си, които бяха регистрирани от съдиите.  Втората ни по мощ гимнастичка сега, която ще показва страна ни и на шампионата на планетата зае петите места във финалите с обръч (24.450 точки) и с бухалки (25.300 точки), шеста е в този с лента (21.200 точки) и е осма в осъществяването с топка (22.850 точки).

 Татяна Воложанина
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР