Боряна Баташова, по-известна като Веселата вдовица на Андрей Баташов, се

...
Боряна Баташова, по-известна като Веселата вдовица на Андрей Баташов, се
Коментари Харесай

Няма да я познаете! Вдовицата на Андрей Баташов!

 Боряна Баташова, по-известна като Веселата вдовица на Андрей Баташов, се появи обществено с нов мъж, с който не спря да флиртува цяла нощ. Двамата бяха засечени с огромна компания в прочут столичен клуб сред Коледа и Нова година където Боряна събираше погледите на присъстващите поради провокатичната си рокля с гол тил. След огромно количество изпит алкохол в дребните часове на нощта един от мъжете в компанията стартира демонстративно да я придърпва в прегръдките си. 

Тя път изобщо не възразяваше на флирта и не се противеше на целувките му. Разбира се, интимните фотоси липсват в профила й, където тя се мъчи да се показва като изрядна жена на починалия артист. 

Откакто Баташов си отиде преди 9 години, легенди за интимните подвизи на вдовицата му се носят из арт гилдията. След гибелта му през 2010 година тя изчака да минат тъкмо 40 дни от кончината му, с цел да се хвърли във вихъра на живота. Промени прическата, съблече траура и стана клиент на множеството всемирски празненства у нас. 

Години по-късно се яви на кастингите на " Х Фактор ", а през днешния ден не пропуща всемирски изяви. Преди месец майката на артиста Теодора даде ексккузивно изявление за " Галерия ", в което разкри шокиращи детайлности за връзката на сина й с някогашната банкова служителка. 

" Несполучливият брак с Боряна го пречупи. Тя го напусна на Коледа година след брака им, без да му даде пояснение за какво. На 26 декември бях поканила татко й на обяд у дома, а той пристигна да й помогне да си събере багажа. Боряна взе и котката. Това го погуби, той доста страдаше ", през сълзи описа старата жена.

Тя разкри още, че снаха й се дразнела на близката връзка сред майка и наследник. Към днешна дата двете не поддържат никакъв контакт. Въпреки, че Боряна и Андрей се разделят преди гибелта му, тя продължава да се показва като негова вдовица и да носи семейството му. Доскоро даже носеше сватбената си халка. 

Актьорът и 20-години по-младара банкова служителка подписаха неочакван брак през 2008, единствено месеци след запознанството си. Не след дълго се разделиха, а артистът одобри тежко разлъката. На 6 ноември 2010 той беше признат в кома в столична болница, където за малко се усъвършенства, само че последва внезапен срив на организма и на 29 ноември Баташов умря.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР