Борисов от Ротердам: Пълен хаос, от хотелите пратиха бежанците на

...
Борисов от Ротердам: Пълен хаос, от хотелите пратиха бежанците на
Коментари Харесай

Борисов от Ротердам: Пълен хаос, от хотелите пратиха бежанците на палатки

Борисов от Ротердам: Пълен безпорядък, от хотелите пратиха бежанците на палатки. Това казалидерът на ГЕРБ при срещата си с Манфред Вебер, който е претендент за президент на Европейската национална партия по време на конгреса на най-голямата партия в Европейския парламент. 

„ Когато не можеш да свършиш работа, се оправдаваш с войната “, добави някогашният министър-председател Бойко Борисов в диалога с ръководителя на групата на ЕНП и добави, че новите ръководещи не са се справили с рецесията с бежанците.

 „ Няма стратегия за разселване, няма нищо “, добави още той. „ В България всичко в този момент е друго от това, което ние представяхме пред Европейска комисия, сподели още Борисов.

" Тотален безпорядък е, министър председателят Петков показва мечтаното за фактически ", продължи някогашният министър председател.Борисов съобщи още, че изпитва жалост към бежанците, които би трябвало да изоставен хотелите и да живеят на палатки.

" Всяка седмица взимат по половин милиард, само че, в случай че ние имаме вицепремиерка като тази Калина, която направи такова брутално изявление, през днешния ден европейският парламент щеше да се занимава с нас “, разяснява още Борисов.

Пред публицисти той бе безапелационен, че новото държавно управление е поело ангажимент и е обещано заричане, които не са в полза на България по отношение на петрола и газа, поради обстоятелството, че " и пристанището и рафинерията са в България ".

По думите на някогашния министър председател на България, държавното управление на Петков не се е справило с нито една от рецесиите. След срещата с Манфред Вебер, Борисов организира среща и с ръководителят на Европейския парламент Роберта Мецола.

Припомняме, че в XXVII конгрес на ЕНП през днешния ден и на следващия ден вземат присъединяване и делегати от Съюз на демократичните сили, ръководителят на Съюз на демократичните сили проф. Румен Христов и заместник-председателят на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев, евродепутатът от Съюз на демократичните сили в обединението ГЕРБ-СДС доцент доктор Александър Йорданов.



В момента се чакат изборните резултати за президент на ЕНП, чиято позиция е с тригодишен мандат.

По материала работи Геновева Михайлова

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР