Борислав Михайлов отново избра комфорта на социалните мрежи, за да

...
Борислав Михайлов отново избра комфорта на социалните мрежи, за да
Коментари Харесай

Боби Михайлов призова да не обръщаме внимание на уредения мач с Естония, а да подкрепим националите в Разград

Борислав Михайлов още веднъж избра комфорта на обществените мрежи, с цел да отговори на въпроси, свързани с персоналното му присъединяване в уговорени мачове с националния тим на България. Той прикани да не обръщаме внимание на сходни изказвания, а да се фокусираме към идните мачове от Лигата на нациите.

„ Призовавам всички футболни хора да не обръщат внимание на откровени доноси, а да се концентрират към идните мачове на националния ни тим! “, написа Михайлов във Фейсбук.

Той разгласява и мнението от УЕФА, в което се твърди, че няма забъркани публични лица при уговарянето на мача сред България и Естония през 2011 година, приключил 2:2 след 4 дузпи. Същото се показва и в материала на, само че в допълнение е показана връзката сред Боби Михайлов и „ боса на черното тото “ в Сингапур - Дан Тан, с който подписват контракт през подложен компания, с цел да бъде проведен мачът и крайният му резултат.

Президентът на БФС изясни и повода, с цел да гледа финала в Шампионската лига сред Реал Мадрид и Ливърпул в Париж, с покана от страна на президента на УЕФА - Александър Чеферин. Той е бил специфичен посетител на срещата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР