Борис Солтарийски се разведе преди повече от година, но официално

...
Борис Солтарийски се разведе преди повече от година, но официално
Коментари Харесай

Борис Солтарийски на лов за 30-годишни мацки

Борис Солтарийски се разведе преди повече от година, само че публично още няма друга жена до себе си. Беквокалистът на " Ку-ку бенд " интензивно си търси ново гадже, по-възможност по-младо от него – към 25, най-много 30-годишно. Запознати издават, че артистът постоянно флиртувал с атрактивни девойки по нощните заведения, вършеел още в обществената мрежа и в уеб страниците за запознанства. От друга страна, някогашната му брачна половинка Аделина Димитрова се омъжи за различен преди месец. Говори се, че може и да е бременна. 

Хубавицата Ади от много време обитава в Съединени американски щати и се омъжи наново в края на октомври. Церемонията се състоя на яхта в Маями. Настоящият сътрудник на брюнетката е българин, само че от години живее в Америка и се занимава с търговия. Той има наследник от предходна връзка. Казват, че мачото е сносно материално и имал няколко къщи Отвъд океана, както и лична яхта.

Сватбата е втора за Димитрова. Тя подписа брак със Солтарийски през 2014 г, когато беше в напреднала бременност с щерка им Ема. С днешна дата момиченцето живее с майка си и доведения си татко в Маями. Беквокалистът на " Ку-ку бенд " рядко се вижда с единствената си наследница, като това се случва най-вече през ваканциите, когато има опция да му гостува за по-дълго.

Сега, когато към този момент се е отървал от брачния ярем, а и има повече свободно време, Борис се е отдал на развлеченията. Той от много време е обожател на чашката и всички занимания, които съпровождат изобилната консумация на алкохол. Певецът се е отдал на ергенския живот и като че ли не жали изключително поради проваления си брак. Поне такова държание показва. Негови близки настояват, че страдал само, задето не можел вижда щерка си толкоз постоянно, колкото му се желало. Въпреки това, музикантът дал своето позволение момичето да напусне рамките на страната ни и да заживее в Съединени американски щати.

Борис и някогашната му жена няколко пъти са били на прага на развода, само че последната им раздяла се оказала дефинитивна. Тя си стегнала багажа и отпътувала с детето за Маями, където срещнала и сегашния си брачен партньор.

Солтарийски и Аделина се срещнаха около един от плановете на Слави Трифонов – " Умна и красива ". Тогава тя не съумя да завоюва първото място, само че пък сграбчи вниманието на водещия, който навреме ѝ предложи работа при него. Дългокраката брюнетка имаше за задача да сортира гостите в предаването. Според слуховете, тя е имала алъш-вериш и с шефа си. Служители на шоуто са я забелязвали нееднократно в компанията на Слави Трифонов отвън служебните им взамиоотношения.

По същото време Борис също хвърлил око на Аделина. Слави пък се залюбил с балерината Мартина Огнянова, тъй че артистът имал зелена светлина за деяние. Не след дълго се стигнало до женитба, а след това и до появяването на бебе. През годините обаче свадите на съпрузите зачестели и пътищата им се разминали. Според някои, Аделина не била изключително вярна и преди няколко години заформила редом връзка с мастит столичен предприемач. Това била повода и за раздялата им със Солтарийски.

Прави усещане, че в последно време Димитрова е залитнала по пластичната хирургия и разкрасителните процедури. Тя има силикон в бюста, филъри в лицето и устните. След като напуща " Шоуто на Слави ", Aди стартира да върти онлайн бутик, опитваше да се изявява и като гримьорка, само че бизнесът ѝ нямаше необикновен триумф. Явно по тази причина е взела решението да замине за Съединени американски щати и да стартира живота си изначало.

Откакто се разведе, Борис се снима с разнообразни дами в обществената мрежа, в това число с колежки от балет " Магаданск " и еротичната звезда Вели Георгиева, по-известна като Вели Отвертката – не питайте за какво. По думите му обаче връзките им били единствено другарски. Досега той не се е показвал публично с друга. Хора от обкръжението на 41-годишния артист настояват, че се заглеждал по доста по-млади от него девойки. Дали обаче някоя се е вързала на флиртовете му, не е ясно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР