Боно от U2 (Ю ту) издаде мемоари и започна литературно

...
Боно от U2 (Ю ту) издаде мемоари и започна литературно
Коментари Харесай

Боно издаде мемоари


Боно от U2 (Ю ту) издаде записки и стартира литературно турне за представянето им, оповестява Агенция Франс Прес. Легендарният ирландски рок реализатор споделя историята на живота си в книгата със заглавие „ Surrender “.

Книгата е конструирана към 40 песни на групата U2 и включва 40 рисунки на Боно. Истинското име на артиста е Пол Дейвид Хюсън. 

Боно не е единствено създател и музикант, само че и прочут човеколюбец, зает отдавна с филантропични и политически дела, със международния мир и борбата против бедността. Боно е и лице на битката против СПИН.

Мемоарите на 62-годишния актьор са 500 страници. Боно разказва нещастието да загуби ненадейно майка си на 14-годишна възраст, както и компликацията да се основава музика и да се поддържа статутът на рок звезда. „ Музиката на U2 в никакъв случай не е била същински рок, а по-скоро опера и мощни страсти “, споделя Боно.

Мемоарите ще бъдат показани с литературно турне под надпис „ Stories of Surrender “. Боно стартира представянията си от Ню Йорк през тази седмица, следват Чикаго, Лондон, Берлин, Париж, Мадрид и Дъблин. Животът е борба – в групата, в брака, с вярата, споделя Боно, който поддържа Украйна след съветската инвазия, изнасяйки концерт в киевското метро, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР