Болтовете на мантинелите на пътя Своге - София не могат

...
Болтовете на мантинелите на пътя Своге - София не могат
Коментари Харесай

АПИ отрича болтовете на мантинелите на пътя Своге-София да се развиват на ръка

Болтовете на мантинелите на пътя Своге - София не могат да се развият на рък а, безапелационни са от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Изказването им е във връзка публикуваната информация от Института за пътна сигурност, че мантинелата край Своге е с разрастващи се на ръка болтове.

От Пътната организация настояват, че сходни изказвания са " безапелационна неистина " , а публикуваните от неправителствената организация фотоси с отвити болтове са провокация.

 АПИ отбрани новите ограничаващи системи на пътя Своге-София
АПИ отбрани новите ограничаващи системи на пътя Своге-София

Това се споделя в позиция във връзка " погрешни, механически голословни и некомпетентни изказвания "

Те припомнят, че демонтирането на детайли и нарушаването на целостта на ограничаващата система, с цел да се търси медийна сензация , е неразрешено и предстои на наказателна отговорност, защото заплашва сигурността на придвижване на всички водачи.

Припомняме, през вчерашния ден от Агенция " Пътна инфраструктура " още веднъж опровергаха изявления на представители на неправителствената организация , свързани с новите ограничаващи системи на път II-16 Своге - София. В своята позиция те увериха, че инсталираните мантинели в сектора на пътния случай край Своге са от най-голям клас, а изказванията на Института по пътна сигурност са " погрешни, механически голословни и некомпетентни ".

 Следствието отново затваря пътя Своге-Нови Искър
Следствието отново затваря пътя Своге-Нови Искър

Заради следствието на злополуката
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР