Болшинството от европейците искат да се премахне практиката за зимно

...
Болшинството от европейците искат да се премахне практиката за зимно
Коментари Харесай

80 процента от европейците искат да се спре местенето на стрелките

Болшинството от европейците желаят да се отстрани практиката за зимно и лятно часово време, написа " Канал 3 ".

От Европейската комисия към този момент оповестиха допитване до жителите на Европейския съюз дали да отпадне практиката да се превъртат стрелките напролет и есента и съгласно немския вестник " Вестфаленпост " внушителните 80 % от участвалите в анкетата са дали своят вот за смяната.

Допитването започва при започване на юли и доникъде на август в него са дали своят вот 4,6 милиона души, което е връх за анкета на уеб страницата на Европейската комисия. Над 3 милиона от участвалите обаче са от Германия. Любопитното е, че от тези 80 %, които са срещу местенето на стрелките обаче са дали своят вот да остане лятното часово време, което е изкуствено основаното.

Тъй като резултатите още не са дефинитивни, от Европейската комисия към този момент отхвърлиха изказване, само че разясниха, че сигурно ще създадат разбор на вота. Той няма наложителен темперамент за европейските законотворци, само че от Еврокомисията пуснаха допитване, с цел да видят какво е мнението на жителите след голям брой различия в Европарламента.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР